Ehkki sellel viisil, et lased parfüümi õhku või lihtsalt enda peale, ei ole otseselt midagi viga, siis kahjuks mõne tunni möödudes ei ole heast lõhnast enam ühtegi märki. Parfüümiekspert Mona Kattan avaldab allikas Daily Mail mõned ebatavalised nipid, kuidas parfüüm püsiks peal terve päev. Kuna parfüümid on enamasti päris kallid, on need trikid kuldaväärt. Igaüks meist tahaks, et ta saaks terve päeva oma lemmiku parfüümi järele lõhnata, ilma et peaks seda mitmeid kordi uuesti enda peale pihustama.

Kasuta vaseliini või mõnda muud niisutavad kreemi

Tavaliselt pihustatakse parfüümi randmele, kaelale ja mõnel juhul ka põlveõndlasse. Määri enne parfüümi laskmist õrnalt nendesse kohtadesse vaseliini või mõnda muud niisutavat kreemi, oota natuke ja siis pihusta parfüümi. Kreem aitab lõhnal kinnistuda ja terve päeva peal püsida.

Lase parfüümi enda peale kohe peale duši all käimist

Kui su keha on veel kergelt märg, kinnistub parfüümilõhn palju paremini. Just seetõttu tasub võtta üks mõnus hommikune duši all käik oma päevasesse rutiini.

Lase parfüümi oma juukeharjale

Sul võib selle jaoks olla eraldi juuksehari, kui sa kasutad mitmeid erinevaid parfüüme. Pihusta natuke head lõhna oma juukseharjale ja tõmba sellega paar korda läbi oma juuste. Sinu lemmiklõhn kinnistub su juustele ja kui sa kellestki möödud, tunneb ta kohe kerget lõhnapahvakut. Kuid ära lase seda niisama juustesse, see võib neid kahjustada.

Allikas: Daily Mail