Kuningliku pere liikme käe all treeninud Meieri sõnul kasutab Kate vormivat pesu ja rõiva külge õmmeldud rinnahoidjaid, et avalikus kohas viibides ei langeks tema rinnahoidja pael riietuse alt nähtavale või ei paistaks aluspesu ääred kanga alt välja.

Meier postitas oma Instagrami möödunud aastal tehtud foto hertsoginnast pooleldi läbipaistva kangaga helesinises Elie Saabi kleidis, mille juurde esitas küsimuse: "Kas olete kunagi mõelnud, miks te ei näe kunagi rinnahoidja paelu?" Ja seejärel palus ta vaadata galerii järgmist fotot, kuhu ta oli peitnud riietuseseme, mis tema sõnul iga naise garderoobi kuuluma peaks:

"Aluspesu ja rinnahoidjad on intiimsed riietusesemed ja kuningliku pere liikmed ei tohiks neid kindlasti demonstreerida," kinnitas Meier Daily Mailile. "Selleks, et peita rinnahoidja paelu, on mõned üksikud võimalused, üks neist rinnahoidja, mis on riideeseme külge õmmeldud. Teine variant on paelteta vormiv pesu, mis on ühes tükis ja mis kinnitub jalgevahelt või millel on pükste osa ka küljes."