Peo teemaks see kord Minimalism versus Maximalism (geomeetria, lihtsus ja lakoonilisus vastatandatud ülepaisutatud luksusega, kohatu liialdatus jne).

FASHION AVENUE meelolud on sügiseselt kontrastsed. Püüame seekord moemaailmast tuua teieni killukesi erinevatest ajastutest: mängida lihtsuse ja luksuse piiril pakkuda pööraseid lahendusi, miksides esmapilgul omavahel sobimatut. Need märksõnad olgu ka teile vihjeks, hõlbustamaks kostüümi valikut.

Fashion Avenue eelsoojendus algab kell 20.00 Stereos (DJ Aslak-Finland). Kõigi silme all valmivad koha peal õhtuse show soengud ja meigid. Kell 22.00 üllatus etteaste.

Klubi uste avamise järel on teil võimalus astuda salapärasesse eksklusiivsesse klubimaailma, mille kujundus on valminud vaid selleks õhtuks.

Peo kulminatsiooniks on Fashion-Show extaravaganza: MINI vs MAXI

Kogu õhtu hostideks on säravad kaksikud Mari ja Kristi Ojasaar (Pärlipüüdja, No Limits).

Prives hoolitsevad peomeeleolu eest DJ REBEKAH (Kitch Bitch Rec, Serious, UK) ja DJ WIDENSKI (Macadam Music, ICAM). Rebekah on Inglismaa tõusev täht muusikatööstuses. Lisaks oma saadetele raadios ja televisioonis, on tegelnud ka modellindusega ning poseerinud ka Playboy esikaanel. House’i ringkondades tunnustatatkse Rebekah’t kui tuntava käega ja kindla joonega dj’d, kes oma visadusega on teel tippu.

Mänguruumi peaks jaguma, lase vaid fantaasial lennata! Kindlasti tasub sirvida ajaloo ja arhitektuuri raamatutes või külastada kostüümi laenutusi, kus teemakohase riietuse leidmisel osatakse sind kindlasti aidata. Täpsemaid vihjeid Minimalismist ja Maksimalismist ka ajakirjas JUST KalaMari moenurgas.

Kindlasti tasub pingutada kostüümi otsinguil, sest kohal on ka COSMOPOLITANI fotograafid, kes jäädvustavad huvitavamaid ja meeldejäävamaid kostüüme rubriigi jaoks Omakohus.

Kell 4.00 hommikul serveerib Stereo kokk Vova parimatele pidulistele TASUTA luksusliku hommikusöögi.

„Seekord pakun meeletumatele pidulistele pearoaks Maksimalistlikult külluslikku grillitud seaselga kartulikübaraga ning magustoiduks minimalistlikku itaaliast toscanast pärit panna cotta e. tarretis vahukooremütsi ja värskete marjadega.“ Loomulikult pakume kõrvale ka FREIXENET CAVAd. Hommikul on puldis DJ Aslak (Finland).