Kui Eestis on kombeks pilduda kriitikanooli kesise valiku ja hirmkallite kaupluste pihta, siis internet pakub mugavaks ostlemiseks pea piirituid võimalusi. Šveitsis loodud Fashion Daysist (www.fashiondays.ee) on mõne aastaga saanud Kesk- ja Ida-Euroopa suurim netikaupleja, mille pakkumised jõuavad 3,5 miljoni inimeseni. Kiire laienemise taga ongi interneti järjest kasvav osakaal meie elus ning vajadus kvaliteetsete piltide ja detailsete tootekirjeldustega soodsa netipoe järele.

Mida Fashion Daysis müüakse?

Fashion Daysis on müügil naiste, meeste ja laste rõivad, lisaks ka aksessuaarid ja üht-teist kodu kaunistamiseks. Netipoe kaubavalik peaks huvi pakkuma igaühe maitsele, sest kaubamärke on taskukohastest igapäevalemmikutest (Mustang, Levi’s, Nike, Guess, Lacoste, Miss Sixty, desigual jpt) kuni moemaailma abosluutsete tippudeni (Valentino, Chanel, Dior, Versace jt). Saadaval on nii eelmiste hooaegade kui ka uuete kollektsioonide esemeid. Fashion Days pakub vaid originaaltooteid, mis on pärit otse tootjailt ja ametlikelt turustajatelt, kellega koostöö tagabki soodsa hinna.

Fashion Daysi puhul tuleb silmas pidada seda, et netipood on üles ehitataud kampaaniatele ja see kaubavalik on pidevas muutumises. Iga päev algab 4-6 uut kampaaniat, milles pakutakse kindlate kaubamärkide tooteid kuni 80protsendilise allahindlusega. Kampaaniad kestavad kuni viis päeva ja — nagu ikka — ahvatlevamad tooted võivad lõppeda kiirelt kui soe sai. Nii et kirglikumad moehuvilised peaksid Fashion Daysi uutel kampaaniatele juba hommikukohvi juues pilgu peale heitma. Ehk on nende hulgas ka moemaailmas palju tähelepanu pälvinud Beyoncé rõivamärk House of Deréon või muud põnevat?

Kuidas osta?

Kui tihti tuleb netis ostes registreerimise aeg vahetult enne ostu eest tasumist, siis Fashion Daysis on see kõige esimene samm. Ostuklubi põhimõttel toimivasse netikaubamajja sisenemiseks tuleb end kõigepealt www.fashiondays.ee lehel kasutajaks registreerida. Registreerimine on kõigile tasuta. Seejärel avanebki e-poe uks. Registreerimisega ei kaasne mingeid kohustusi, küll aga võimaldab see Fashion Daysil teavitada oma liikmeid algavatest kampaaniatest.

Ostude eest saab tasuda Swedbanki ja SEB Panga lingi kaudu ning krediitkaardiga. Seega on Fashion Daysist ostmine igati turvaline, sest paroole lehel ei salvestata.

Paki kohaletoimetamine maksab 3 eurot, üle 75eurose tellimuse puhul on kättetoimetamine tasuta. Juhime teie tähelepanu vaid sellele, et erinevatest kampaaniatest tellides tuleb teha eraldi tellimused. Tellitud tooted toob kuller teieni kuni nelja nädalaga. Kui peaks juhtuma, et kaup mingil põhjusel ei sobi, on see võimalik 14 päeva jooksul tagastada.

Küsimuste korral on alati abiks Fashion Daysi eesti- ja venekeelne klienditeenindus, millega saate ühendust numbril 800 82 00 või saates meili aadressil fashion@fashiondays.ee.

Millised kampaaniad on tulekul?

Mõned näited märtsikuu esimese nädalavahetuse pakkumistest:

* Vero Moda rõivad kuni 77% soodsamalt, hinnad algavad 6 eurost, jäädes peamiselt 30 euro kanti;

* jalanõud firmadelt Blink ja Bronx kuni -51% (sandaalid alates 17 eurot, kingad alates 21 eurot, saabaste hinnad algavad 30 eurost;

* Calvin Kleini triiksärgid meestele -73% ehk kõik hinnaga 39.90;

*Adidas Porsche Design kollektsiooni sportlikud ja vaba aja jalanõud kuni -30%.
* John Galliano käekellad vahemikus 124-699 eurot.

Tutvu kampaaniatega Fashion Daysi netikaubamajas: www.fashiondays.ee.

Et olla kursis värskeimate uudistega, piilu ka Fashion Daysi Facebooki lehte: https://www.facebook.com/FashionDaysEesti.

Loe ka modell Lilian Lõhmuse moeblogi: www.fashiondays.ee/blog