Näituse eesmärgiks ja ideeks on moejoonistuse, kui omaette žanri taaselustamine, tutvustamine ja arendamine. Moejoonistus, mis mujal maailmas on üsnagi levinud, on Eestis teenimatult varju jäänud.
Samas häid joonistajaid, peamiselt Eesti Kunstiakadeemia moeosakonna taustaga, jagub meil mitmeid.

Viimati oli nimetatud ala Eestis populaarne ja armastatud ajakirja "Siluett" hiilgeaegadel, mil suure osa nimetatud ajakirja lehekülgedest täitsid moejoonistused. Pärast ajakirja "Siluett" ilmumise lõppu on moejoonistust aegajalt kasutanud erinevad ajakirjad ja ajalehed, ka mõned kodumaised rõivabrändid ning reklaamiagentuurid on moejoonistusele rakendust leidnud. See kõik on olnud siiski juhuslik, arvestades heade tegijate sedavõrd suurt hulka.

Näitusel osalevad oma töödega 15 kunstnikku: Anu Samarüütel-Long, Kätlin Kaljuvee, Marju Tammik, Karolin Kuusik, Vassilissa, Merje Rääbis, Eike Einama, Kirill Safonov, Cätlin Kaljuste, Marleen Armei, Kati Simpson, Anna Aksjonova, Triinu Jõhve, Jaana Varkki ja Julia Korovina.

Tegemist ei ole lihtsalt paberile joonistatud figuuridega, vaid tublid moejoonistajad on ka ruumiliselt mõelnud ning näitusesaalides seisavad ka elusuurused joonistatud nukud või pikutava hoopis põrandal.

Näitus on avatud 14. novembrini, Disainigaleriis Tallinnas, Pärnu mnt. 6 (endine "Laste Maailm") 

Näituse kuraatorid on Kätlin Kaljuvee ja Marju Tammik.

Näitus on tasuta ja ootab külastajaid julgelt läbi astuma, sest järgmised 10 aastat midagi sellist ei juhtu enam!