Hooaeg teevad suurepärase sissejuhatuse stilistid Ester Kannelmäe, Kenneth Bärlin ja Piret Puppart, kes pakuvad moeetendustega Green is New Black, Seasonless ja Folktronic rohkelt ideid näppamiseks.

Noor ja ambitsioonikas Eesti moebränd Tallinn Dolls on eraldi vaatamisväärsus, seepärast tasub kindlasti kohal olla Karolin Kuusiku ja Liisi Eesmaa ühistööna valminud värske kollektsiooni eksklusiivsel esmaesitlusel.

Kiiksuga disaini on võimalik soetada Moeturult, kus 50 noort Eesti, Soome ja Läti disainerit seda nii rõivaste, aksessuaaride kui ka keraamika kujul pakuvad. Avatud on ka Plaaditurg, kus oma plaadikogudega kauplevad DJ-d, melomaanid ja plaadipoed.

Vaimu virgutava vahepalana on võimalus osaleda kaasahaaravas arutelus subkultuuride ning hipsterluse kui kultuurinähtuse teemal.

Moeturul on müügil ka tõeliste moemaailma superstaaride Vivienne Westwoodi ja Alexander McQueeni rõivaid, mida Eestist kuskilt mujalt ei leia. Samuti avaneb erakordne võimalus osta endale Issey Miyake juures töötanud Jaapani disaineri Tsumori Chisato riideid ning mitmete tuntud moeloojate disainerkingi.

Vaata moeetendust "Green is New Black"