Reedel ja laupäeval toimuval moesündmusel pakuvad inspiratsiooni ja omanäolisi nägemusi alanud sügistalvise moehooaja trendidest kolm temaatilist moeetendust ning neli brändietendust.

Moeetendus “Saatuslik mees” (stilist Taavi Turk)

Hombre fatal — Saatuslik mees” on meestele suunatud moeetendus, mis kokku pandud eesmärgiga inspireerida Eesti mehi alanud hooaja moevalikutes. Moeetenduse märksõnadeks on kontrastne, luksuslik, ja mõneti ootamatuid lahendusi pakkuv — seega võivad mehed leida sellelt mitmeid uutmoodi moevalikuid, millest šnitti võtta.

Moeetendus “Maagiline muusa” (stilist Liis Plato)

Maagilise nimega etendus „Maagiline muusa” on tõeliseks maiuspalaks kõikidele naistele. Uusimatest moekollektsioonidest kokku pandud etendus esitleb elegantset sügismoodi ning pakub naistele ohtralt riietumisideid igaks eriliseks ja vajadusel ka argisemaks eluhetkeks.

Moeetendus “Päevade vaht” (stilist Merilin Kermas Mardo)

Kolmas moeetendus „Päevade vaht” pakub moekat sümbioosi nii naiste-, meeste- kui ka nooremale publikule suunatud komplektidest.  Meeleolukalt stiliseeritud etendus annab keskuse külastajatele paraja annuse tänavastiilist inspireeritud moodi, millest vabama stiili austajad kindlasti uusi ideid leiavad.

Lisaks jõuavad FIBITi lavale neli brändietendust, mis toovad vaatajani käesoleva hooaja inspiratsioonipuhangu sellistelt kaubamärkidelt nagu River Island, Pedro del Hierro, Cortefiel ning parima valiku Tallinna Kaubamajas müügil olevatest moemärkidest.

Moeetenduste vahepaladena saab nii moe- kui ka muusikahuviline naudinguterohke helidoosi noortelt ja andekatelt artistidelt Daniel Levi ning Avoid Dave’i koosseisus.

Kõik FIBITi moeetendused ning muusikalised etteasted on Viru Keskuse külastajatele tasuta.

Vaata täpsemat infot - www.virukeskus.com/fibit/ või Facebookist