Need sügisesed meigitrendid pärinevad New Yorki moenädalalt. Mõtlete kindlasti, et kõrgmoe meik on ju liiga silmapaistev ja drastiline, et tavainimene seda välja kanda suudaks — eksite! Meigikunstnikud on moelavadelt ideid võttes pannud kokku 7 meigitrendi, mida sobib kanda kõigil.

Klikka trendile, et näha pilti!

Unusta paksud huulepulgad ja -läiked. Sel sügisel nähku huuled välja nagu oleksid just mustikaid söönud või pikalt punast veini nautinud. Kanna värvi huultele minimaalselt, saavutamaks võimalikult loomulikku tulemust. Sügisesed toonid on punakasroosad ja ploomjaslillad.

Mida loomulikum ja värskem nägu, seda kaunim. Kui kevadel ja suvel hullutasid meid värvilised põsepunad, siis nüüd tuleks taas rõhutada loomulikkust — pigem klaar jume kui rõhutatud põsed. Võid ka helendava puudriga näole pisut kumavat värskust juurde anda.

Kui me tavaliselt näeme silmalainerit lau lõppedes pisut üles kaarduvat, siis sel sügisel on vastupidi — lainer võiks lõpus pisut alla kaarduda. Sellist laineri look’i kandes võiks lainerit olla peal pigem paksemalt kui peenikese joonena.

Kulmud olgu sel sügisel tumedamad ja julgemad kui tavaliselt. Kui suvel pleegitab päike kulmud heledamaks, siis sügisel olgu kulmukaar dramaatilisem. Lase julgelt kulmudel pisut paksemaks kasvada — paksemaks, mitte puhma!

Kui suitsusilm eeldab tavaliselt mustjashallikaid ja pruune toone, siis nüüd ole julgem ja katseta värvidega — kuidas oleks lilla, oranži või näiteks rohelisega?

Allikas: totalbeauty.com