“See on muutnud mu täielikuks nimekirja inimeseks. Mulle meeldib, kui ma ei pea kogu aeg mõtlema ja planeerima — andke mulle struktuuri! Kahe lapsega on mu hommikud sageli nagu võistlus, et kõik valmis jõuda ja seda eriti juhul, kui käes on filmimise periood,” tõdeb austraallanna. Kuna tema näitlemisega seotud projektid on hetkel pausil, ongi tal rohkem aega keskenduda emaks olemisele, aga ka lavastamistööle ja ONDA Beauty ilubrändi juhtimisele.

Wattsile jäi n-ö “puhta ilu” armastus külge näitlemistööd tehes. “Kaamera ees kuumade valgustite all töötamine mõjub nahale väga halvasti,” teab ta. “Probleemiks pole mitte ainult pikad päevad, vaid ka see, et meiki ei tehta meile vaid korra, vaid seda pannakse näkku terve päeva jooksul. See tähendab, et nahk peab kannatama palju keemiat ja saab vatti ning see paistis üsna pea ärrituse kujul ka välja.”

Naomi sõbranna Larissa Thomson utsitaski seetõttu näitlejat proovima “puhta ilu” rutiini, et oma nahale pisut tasakaalu pakkuda. “See muutis mu naha juures nii mõndagi,” kinnitas Naomi. “Tulemus oli näha ja kõik lõhnab ka nii hästi… Totaalne võit! See, kuidas me oma nahka toidame, ei tohiks olla kuidagi erinev sellest, kuidas me oma kehasid toidame.”

Milline siis on Naomi rutiin?

6:45 hommikul: “Ma olen kindlasti hommikuinimene ja ärkan alati koos äratuskellaga, kui mul just kehv uni ei olnud, mida ei juhtu just väga sageli, aga võib juhtuda, kui reisin või olen ärevil,” räägib näitleja.

7:00 hommikul: “Veedan kümme minutit telefonis, kontrollin e-kirju ja sõnumeid, mis mulle öö jooksul Austraaliast või Ühendkuningriikidest saadetud on. Kui midagi kiiret ei ole, liigun uudiste lugemise, Scrabble’i mängimise või Instagrami juurde. Seejärel vajan kohvi. Kui ma pole liiga palju aega raisanud, valmistasin selle juba eelmisel õhtul ette ja pean vaid nuppu vajutama. Mulle ei meeldi filterkohv. Kuna olen pärit Austraaliast, olen kohvi suhtes väga valiv. Ma vajan kaht-kolme kruusitäit enne, kui olen rahul. Ma ei ole esimese asjana hommikul näljane ja söön tavaliselt pisut hiljem, peale seda, kui olen trenni teinud.”

8:00 hommikul: “Käin koeraga õues ära, annan jänesele süüa, kontrollin, kas lapsed on ärganud ja seejärel alustan oma nimekirjaga, et kõik valmis jõuda, näiteks aias taimede kastmisega. See on üsna meditatiivne tegevus. Mu ema ütles alati, et peale 50. sünnipäeva on see lemmikkoht, kus olla. Sageli kuulan samal ajal mõnda podcasti.”

9:00 hommikul: “Kui olen lapsed kodust välja saatnud (või praegusel ajal, kui oleme kodus kinni, kontrollinud, et nad alustavad koolitöödega), alustan oma striimimistundi. Ma armastan Taryn Toomey The Class tundi, mis on nii hea viis, kuidas päevaga alustada — liiguta oma keha, mõtle läbi oma mustrid. See vabastab! Hiljuti avastasin ka Isaac Calpito Instagrami trenni — ta on ülinaljakas ja just see, mida praegu vaja on, aga samas on trenn väga raske.”

10:00 hommikul: “Ma armastan goopi näokoorjat, kasutan seda paar korda nädalas enne kuuma duši alla minekut. See muudab mu jume super säravaks.”

10:15 hommikul: “Duši all kasutan G.Tox himaalajasoolaga peanahka koorivat šampooni — see on nii vahutav ja niisutav ning mu juuksed on pärast ekstra säravad. Hommikutel, mil ma nahakoorijat ei kasuta, pesen oma nahka õrna puhastusvahendiga, mis värskendab ja niisutab samaaegselt.”

10:35 hommikul: “Duši alt väljudes valmistan oma naha päevaks ette. Olenevalt sellest, mis mind ees ootab, lasen oma nahal pisut meigist puhata, sest pean seda tööl nii palju kasutama. Nahal hingata laskmine on nii oluline ja sama kehtib ka juuste kohta. Mida vähem, seda parem! Alustan alati näospreiga, seejärel panen näoõli. Sageli segan seda näokreemi sisse. Enamasti sellega piirdungi, aga kui kuhugi lähen, kannan nahale ka SPFiga niisutatud kreemi, mis muudab jume säravamaks ja elujõulisemaks, siis veel peitekreemi ja huulepulka.”

11:00 hommikul: “Tavaliselt kella 11 ajal tekib mul nälg ja teen endale kas rohelise smuuti koos ilupulbriga ja joon suure klaasi vett. Ma joon väga palju vett, sest see mõjub nahale hästi. Võimalik, et söön kas keedumuna, jogurtit või avokaadovõileiva, olenevalt sellest, kui näljane ma olen.”

11:30 hommikul: “Kui mul on aega, siis ma veel mediteerin. Õige mõttemustri omandamine on peale mediteerimist nii lihtne ja see on hea viis, kuidas päeva alustada.”

Lugeja, milline on sinu hommikune rutiin? Jaga seda kommentaariumis!