Kuigi fakt, et me kaotame stressi tõttu juukseid, tekitab meis veelgi enam stressi, on siin olemas ka lahendus: kuna aina rohkemad inimesed soovivad, et juuksed ikka terved ja tugevad püsiksid, on loodud efektiivseid viise, et seda saavutada. Olgu tegemist siis spetsiaalsete seerumite või hoopis n-ö juuste "tätoveerimisega".

Kuidas palun?

Sa võid juba teada sõna "microblading" seoses kulmudega. Tegemist on nimelt kulmude tätoveerimisega, milleks kasutatakse nii peent tehnikat, et tulemus jääb äärmiselt loomulik ning see on muutunud just viimastel aastatel äärmiselt populaarseks, sest aina rohkem inimesi soovivad pakse ja loomuliku väljanägemisega kulme.

Nüüd on see tehnoloogia jõudnud ka meie peanuppudeni, mis võimaldab jätta mulje justkui meil oleks peas palju rohkem juukseid, kui seal tegelikult on. Tint, millega peanahale microblading'ut tehakse, valitakse vastavalt su juuksevärvile ja selleks, et tulemus jääks loomulik, on tarvis hoolduses mitu korda käia, aga tulemus peaks jääma kaunis ja loomulik ning sageli on raske teha vahet, kas tegemist on inimese enda juuste või tätoveeringuga.

Meeles tuleb aga pidada üht olulist fakti: kui oled otsustanud endale juukseid kunstlikult juurde tekitada, siis tuleb ka arvestada, et tegemist on pikaajalise otsusega, sest tulemused hakkavad kuluma alles aastakese pärast või vahel isegi hiljem. Lisaks tuleb enne selgeks teha ega sul tindi vastu allergiat ei ole.

Allikas: Well+Good