Melania stiil on aastatega palju muutunud: glamuursetest komplektidest ühevärviliste klassikaliste siluettideni. 2000ndate aastate algul, kui Melania alles tulevase presidendiga kohtingutel käis, mainis naine, et kui ta ühel päeval esileediks peaks saama, meenutaks ta stiil Jacqueline Kennedy oma. Sarnasusi nende vahel tõesti on.

Need on USA esileedi stiilinipid:

Ühevärvilisus

Melania Trumpi riidekapp on peamiselt üles ehitatud ühevärvilistest rõivaelementidest: mustast, valgest, beežist, sininisest ja pidulikust punasest.

Me peame tunnistama, et värvide kombineerimine pole kunagise modelli kõige tugevam külg ning ühevärviliste komplektide kandmine elimineerib moeapsaka tegemise riski.

Minimalism

Melania Trumpi stiili võib pidada Jacqueline Kennedy stiili modernseks versiooniks. Esileedi stiilist puudub igasugune provokatiivsus ja paljastatus. Melania armastab katta õlgu, kanda põlvini seelikuid ja kleite ning klassikalisi lõikeid. Harva näeb ta seljas asümmeetriat või liiga suuri rõivaid. Naise pintsakud istuvad alati ideaalselt ja kleidid rõhutavad ta naiselikku vormi. Ja muidugi, siid ja kašmiir on naise absoluutsed lemmikud!

Mugavad jalanõud

Kunagine modell teab, et tikk-kontsad ja platvormid loovad pika kauni figuuri. Siiski eelistab naine tihti madalaid baleriinasid. See muudab üle 180 cm pikkuse naise armsaks ja väärikaks.

Melania lemmikute hulka kuuluvad Manolo Blahnikud ja Christian Louboutini kingad.

Klassikalised mustrid

Melania ei saa lubada omale stiiliprohmakaid ja seetõttu koosneb suur osa ta garderoobist ühevärvilistest kombinatsioonidest. Isegi, kui naine mustreid eelistab, valib ta midagi klassikalist: triibud, täpid või ruudud. Nagu öeldakse, siis traditsioonidele tuleb jääda truuks!

Juuksed ja meik

Moeikoon teab, et ka detailideni viimistletud rõivakomplekt pole ilma sobiva meigi ja soenguta täiuslik. Naise juuksurid väärivad medalit, sest avalikkus pole veel esileedit näinud väljakasvanud või ebaühtlast värvi juustega. Donald Trumpi naise soeng on alati perfektne ja tundub, et isegi tuul teab, kuidas seda väärikalt puhuda.

Soengu sättimine on oluline, paljud usuvad, et lokid ja külgseitel loovad stabiilse iseloomu mulje, mis on Melania Trumpi imago oluline apsekt. Sama kehtib naise meigi kohta: säravad sinised silmad, õrnad pastelsed toonid ja highlight'itud põsesarnad — kõik vormivad Melaniast peene ja elegantse daami.

Allikas: Genius Beauty