New Yorgi linnas karantiinis viibiv Lucy Rogers otsustas rentida teenuse Rent the Runway teel endale imekaunid peokleidid, mida ta kodus töötades kadnud on.

Lucy, kes töötab digiturunduse agentuuris Croud jagab oma igapäevaseid moodsaid hetki ka uuel Instagrami kontol, Say Yes To The WFH Dress, kuhu postitatud piltidelt on näha, kuidas naine kannab iga päev uut disainerkleiti, naudib hommikust kohvi, istub arvuti taga või puhkab diivanil.

"Kui aus olla, siis tegin selle Instagrami konto, et tuua oma sõprade ja perekonnaliikmete nägudele naeratus, aga see on hakanud nüüd oma elu elama," avaldas ta Daily Mailile. "Ma olen saanud nii palju kirju inimestelt, kes tunnistavad, et nad armastavad seda ideed ja on otsustanud sellega kaasa minna."

Lucy on olnud Rent the Runway klient juba aastaid, sest on vajanud riideid mitmetele kohtumistele, kus ta tavapärase töönädala jooksul on pidanud osalema ja kuigi ta kaalus sotsiaalse isolatsiooni tõttu oma liikmestaatuse lõpetada, otsustas ta hoopis rentida endale imekaunid õhtukleidid, mida ta muidu kunagi ei kannaks. "Neil on vapustav valik ballikleite ja muid kleite, mida oleks kontoris kohatu kanda... Seega, nüüd otsustasin neid kõiki proovida," selgitas naine.

Kuigi eestlastel ei ole võimalik endale ülikalleid õhtukleite sealt kaudu rentida, on sul kindlasti kapis mõni kena kleit või kostüüm, mida sa ammu kandnud ei ole, aga mis just praegu vääriks selga tõmbamist. Olgem ausad, ilusates riietes on kuidagi enesekindlam olla ja lihtsam päeva jooksul ette tulevatele väljakutsetele vastu astuda.

Eriolukorra alguses julgustasid ka mitmed tuntud eestlased enda jälgijaid üles kandma ka kodukontoris midagi erilisemat, kui lihtsalt dresse. Näiteks jagas muusik ja stilist Johanna Eenma endast 17. märtsil fotot kaunis kollases kleidis ning TOKU ja Kriss Sooniku koostööna valminud stiilsetes sandaalides.

Ka disainer ja sotsiaalmeedia mõjutaja Helene Vetik läks üleskutsega kaasa ning jagas hashtagi #quarantinecasual all endast pilti pilvise taeva motiiviga pükskostüümis, jalas tibukollased kontsaga sukksaapad.

Vahva ja inspireeriv, või mis?