Ja pole ka mingi ime, et inimesed, kes tahavad nendesse standarditesse sobituda, võtavad ette suuri muudatusi nagu drastilised iluoperatsioonid. See kõik nõuab palju aega ja nõuab palju raha, aga kui palju täpselt? Portaal Bright Side uuris välja, kui palju tuleb kulutada, et endale 2019. aasta "trendikas nägu" vormida.

1. Angelina Jolie nina

Paljud inimesed ei ole rahul oma ninakujuga ja juba üsna pikka aega on ninaoperatsioonid olnud ühed kõige populaarsemad iluopid. Hind oleneb aga kliendi soovidest ja sellest, millise ninaga kirurg peab töötama. Selge on see, et inimesed, kes ihaldavad "Instagrami nina" ei rahuldu lihtsa kohendamisega, vaid muuta tuleb nii mõndagi. Ja selline operatsioon võib maksma minna ca 3-5 tuhat eurot.

2. Kylie Jenneri huuled

Peale ninaoperatsiooni võivad huuled tunduda pisemad, mistõttu järgmiseks sammuks on just nende kohendamine täitesüstidega. See on ka tunduvalt soodsam protseduur, mille hinnad jäävad mõnesaja euro ringi. Ühest protseduurist ei pruugi aga täiusliku tulemuse saavutamiseks piisata, mistõttu arvesta pisut suurema kuluga.

3. Kim Kardashiani põsesarnad

Taaskord üks popp protseduur on põskedest rasva eemaldamine ja põsesarnadele ilusama kuju andmine implantaatide abiga, mille hinnad kerkivad paari tuhande euroni. Vajaliku tulemuse võib saavutada ka täitesüstide abiga, täpselt nagu huultelgi.

4. Bella Hadidi silmad

Kui soovid näha välja nagu üks täiuslik Instagrami tüdruk, peaksid mõtlema ka sellele, kuidas saavutada täiuslikke silmi ka siis, kui oled veel noor. Seda on võimalik saavutada silmalaugude plastika teel, mis aitab avada su silmad ja muuta need kassilikumaks. Lisaks saad tõsta oma kulme Botoxi abil. Silmade "täiuslikuks" muutmiseks kulub taaskord mõnituhat eurot.

5. Beyoncé lõug

Selleks, et oma näo uusi külgi harmoniseerida, peaksid laskma kohendada ka oma lõuga, sest su praegune vaevalt enam sobib. Implantaadid maksavad taaskord mõned tuhanded eurod, aga sa võid kasutada ka täitesüste, mis on ca kümme korda odavam valik.

6. Blake Lively hambad

Ja lõpetuseks: muidugi peab ka su hambumus olema veatu ning selle hind oleneb juba inimesest endast, aga võib ekstreemsematel juhtudel olla kallim kui kõik eelnev kokku.