Lõbusad krunnid

Kui muidu oled harjunud juuksed krunni keerama „halva juukse päeval”, siis nüüd soosib mood krunnikesi iga päev. Ja mitte ainult üht, vaid lausa kaht.

Nägu raamivad patsikesed

See milleeniumi vibe’ga soengustiil on nii pilkupüüdev kui ka praktiline - juuksed ei lähe silma!


Kõrged hobusesabad

Kõige mugavam soeng üldse, saab sel hooajal täiendust. Nimelt soosib mood retro stiilis patsikesi, mis on hoolsalt kammitud ning õrnalt ka koolutatud. Kinnitusklambri koht kata samuti juustega, nii saavutad eriti väljapeetud lõpptulemuse.

Pool üles, pool alla

Kui sa ei suuda otsustada, kas jätta täna juuksed lahti või siiski kinni, siis mood lubab sul teha mõlemat — pealaele võid teha vallatu patsi, kuid ülejäänud juuksed jäta lõbusalt lehvima.

Hoolsalt kammitud

Trendituuled soosivad endiselt minimalismi ja seda ka juuksemaailmas. Trend, millega esmapilgul väga vaeva polegi vaja näha, nõuab siiski hoolsat kammimist, sirgendamist ja viimistlusvahenditega kinnitamist. Lõpptulemus sobib aga ühtmoodi hästi nii sportliku kui ka glamuurse look’i juurde.

Julgelt kinni

Neile, kes armastavad kanda juukseid kinni, saavad sel hooajal seda teha teisiti. Enne kui kõik juuksed hoolsalt kinni seod, vali ühelt poolt väikene salguke, mis välja jätta. Kooluta sellesse väikene laineke ning tulemuseks on uus ja huvitav välimus.

Allikas: cosmopolitan.com