Marc & André Paris (M&A) on rahvusvaheline pesu- ja rannarõivaste kaubamärk, mis on esindatud 20 riigis, omades üle 1000 müügikoha üle maailma. Peamisteks sihtturgudeks on Venemaa ja Ukraina, kus Marc & André on üks juhtivatest kaubamärkidest antud valdkonnas.

Avatav kauplus-salong pakub seni suurimat rannarõivaste ja õmblusteta pesu valikut Eestis ning samuti ainulaadseid siidist ööpesukomplekte, mille materjali siidisisaldus on maksimaalne, 100% (materjalid testitud TTÜ laboris).  Pesu- ja rannarõivaste komplektide juurde pakutakse lisaks ka sobivaid aksessuaare.

Poe omaniku  Mart Sillaotsa sõnul on Eesti naised valmis uue pesubrändi saabumiseks. „Mida aeg edasi, seda enam otsivad meie naised kõrget kvaliteeti, head istuvust ja isikupärast disaini.  Need märksõnad iseloomustavadki meie kaubamärki kõige paremini.  Poe teeb eriliseks veel see, et läheneme igale kliendile individuaalselt. Meie asjatundjad on valmis iga klienti personaalselt nõustama, et leida just tema mõõtudele ja figuurile sobiv komplekt. M&A tootevalik on lai ning algab suurusest 34 ja lõpeb suurusega 48. M&A disainib igal aastal ainuüksi rannarõivaste kollektsiooni tarbeks üle 300 uue mudeli, mis loomulikult kõik poodi ära ei mahu, kuid mida on võimalik salongis endale tellidada. Selline lähenemine on Baltikumis ainulaadne,“  ütles Sillaots.

M&A kaubamärgi ajalugu ulatub aastasse 1992, kui disainiti esimene meestele mõeldud aluspesu kollektsioon. Tänaseks on kaubamärk jõudsalt arenenud ja kasvanud nii meeste kui naiste ranna — ja pesukollektsioonide tootjaks. Kollektsioonides kasutatavad materjalid ostetakse Itaaliast ja Prantsusmaalt, tehnoloogiline pool ja disain tehakse suures osas Eestis.

Vaata kelmikat pesugaleriid!