Kui vaadata tagasi 2000ndatesse aastatesse ja mõelda sellele, millised olid tol ajal su lemmikud ilutrendid, võib mõni tunduda jätkuvalt äge, mõni jälle tekitada õudu, sest olgem ausad, osad trendid oleksid võinud mitte sündida.

2000ndaid iseloomustasid sätendavad lauvärvid, läikivad huuled ja väga küsitava väärtusega soengud. Muidugi ei tohiks ka unustada väga peenikesi, vaevumärgatavaid kulme.

Mõne trendi puhul tundub täna uskumatu, et need üldse popid olid...

1. Huuleläige

Alustame parem mõne trendiga, mis ehk nii jube pole ja muide 2019. aastal on läikivad huuled taas moes. Kui viimastel aastatel eelistasid naised pigem matti väljanägemist, siis nüüd tasub huuled huuleläikega üle tõmmata.

Ainus asi, mis selle trendi puhul jätkuvalt tüütuks võib osutuda, on huulte külge kleepuvad juuksed...

2. Peenikesed kulmud

Pamela Anderson 2006. aastal

Kui täna lasevad naised pigem oma kulmudel "vohada", siis 2000ndatel olid naised, keda oli õnnistatud paksude kulmudega, väga kurvad. Trendikas oli hoopis väga peenike kulmukaar, mida peaaegu ei olnudki.

3. Sätendavad lauvärvid

Nicole Richie 2004. aastal

Tegelikult pidid tol ajal sätendama nii huuled kui ka silmad ja see trend on samuti üks, mis kohe-kohe naaseb. See on hea uudis kõigile pisikeste silmadega naistele, sest sätendava efektiga lauvärvid avavad su silmad rohkem kui kunagi varem. Oluline on lihtsalt mitte üle pingutada ja jääda selle trendi teed minnes tagasihoidlikuks.

4. Spreipäevitus

Paris Hilton 2008. aastal

Tänu J.Lo'le unistasid paljud naised tumepruunist päevitusest, kuid enamikul kukkus see kõik välja hoopis oranžikas. Õnneks on tänapäeval paljude toodete koostisosad edasi arenenud ja spreipäevituses käies on võimalik ka kaunimat tulemust saavutada.

5. Ülisirged juuksed

Britney Spears 2002. aastal

2000ndad olid halb aeg lokkis juustega naiste jaoks, sest moes olid hoopis ülisirged juuksed, mida neil ainult väga ekstreemsete võtetega saavutada oli võimalik. Ja me ei taha mõeldagi, kuidas see kõik juustele mõjus.

Lugeja, milliseid trende siit sina katsetasid? Meenuta oma suurimaid ilufopaasid.

Allikas: Beauty Heaven