Moestilist Lucas Armitage avaldas portaalile Fabulous, et hertsoginna on oma ebamugavad kuninglikud rõivad seljast heitnud ja asunud taasavastama oma palee-elule eelnenud garderoobi. "Ta ei paistnud kunagi päriselt neis tagasihoidlikes riietes ja korrastatud soengutes end mugavalt tundvat," tõdes Lucas. "Jah, Meghan mängis reeglite järgi ja nägi seejuures väga hea välja, aga tema uus kuninglik stiil tundus nii erinev tema vanast elustiilist, mistõttu mõtlesin alati, kas ta tegelikult ka nende riiete kandmist naudib või oli see lihtsalt osa tema kuninglikust vormirõivast."

Siin on viis näidet, kuidas Meghan nüüd end igal juhul taas iseendana tunneb ja nii muuseas ka oma stiiliga teisi naisi inspireerib:

1. Meghani peavari

Meghanit on viimasel ajal sageli nähtud šiki õlgkübaraga, mida ta armastas kanda ka enne kuninglikku ellu astumist.

2. Lahtise ninaga kingad

Kes ikka tahaks, et tema jalad oleksid soojal suvepäeval pigistatud kinnise ninaga kingadesse? Pole siis mingi ime, et Meghan kuninglikust rollist loobudes uuesti ka rihmikud jalga tõmbas.

3. Jalgu paljastavad šortsid

Sarnaselt kinnistele kingadele on soojal suvepäeval väga ebamugav kanda pikki pükse ja seelikuid ning nii eelistas Meghan sel suvel lühikesi pükse, mida kuninglikku rolli täites tal kanda poleks lubatud.

4. Nokamütsid

Kuningliku pere liige nokamütsiga mööda tänavat jalutamas? Sellist asja naljalt ei näe, aga Meghan armastab nokatseid väga ja nüüd on tal vaba voli neid kanda.

5. Lihtne valge t-särk


Kui Kate Middleton osaleb Zoomi kõnedes viisakaid kleite ja toppe kandes, siis Meghan võib kaamera ette kasvõi valge t-särgiga istuda. Ja mis oleks mitmekülgsem riideese, kui üks tavaline ühetooniline t-särk?