Kes ei mäletaks kultusmultifilme nagu “Gena ja Potsataja” ning Nu Pogodi!”? Kas need polnud mitte meie tõelised lemmikud, mille saatel üles kasvasime? Võibolla on see ka selle ajastu parimaks pärandiks meile, meenutades nii sõprussuhteid kui ka sõbralikke võitluseid, mis mänguväljakul peetud sai.

Tagasi lapsepõlve on end lennutanud mitmed Eesti kuulsused, teiste seas näitleja Saara Pius, laulja ja saatejuht Kethi Uibomägi, saatejuht Eeva Esse ning suunamudija Vlad Matsnev.

“Mu lemmik multikas on “Nu Pogodi!”. See oli mul VHS-kasseti peal ja kogu aeg ja vaatasin seda alati, kui ma kodus haige olin,” meenutab lauljatar Kethi Uibomägi. “Kuna meil ei olnud Cartoon Networki telekanalit, siis vaatasin ainult ETV pealt tulevaid multikaid nagu “Must ja Valge koer” ning kirjakandja Petškini tegemisi. “Siilike udus” meeldis mulle ka, lisaks lastele mõeldud etendused, mida teleris lasti,” on lauljanna õnnelik, et “Nu Pogodi!” särk tema rõivakomplekte täiendama maandus.

Kollektsioonis on kokku seitse toodet, millel püüavad pilke “Gena ja Potsataja” ning “Nu Pogodi!” multifilmide tegelased. Lustakad tegelsed poseerivad roosadel ja mustadel t-särkidel, mis lähevad kenasti selga nii meestele kui naistele.