Ilublogija Amelia Perrin aga jagas teist reaalsust, sest vaatamata sellele, et tema Instagramis on mitmeid pilte tema kaunitest akrüülküüntest, otsustas ta oma Twitteri jälgijatele näidata ka valusat tõde, mis nende tagajärjeks võib olla.

Amilia avaldas Cosmopolitanile, et ta on juba viimased kuus aastat järjest akrüülküüsi kandnud ja pole vahpeal kordagi pausi teinud. Milline pühendumine!

Kuigi tavaliselt laseb ta akrüülküüned salongis professionaalidel eemaldada ja seejärel alles uued asemele panna, siis sel korral polnud tal selleks aega ja ta otsustas need ise maha tirida. Seda ta nüüd enam igatahes kellelegi küll ei soovitaks.

Mida siis teha?

Kui sa eelistad oma loomulikele küüntele siiski kunstküüsi, ära kaota neid pilte vaadates lootust. Kuulsuste küüntekunstnik Britney Tokyo, kelle klientideks on näiteks ka Kim Kardashian, Rita Ora ja FKA Twigs, teab, et just akrüülide ja geelküünte eemaldamisel võib oma päris küüsi kahjustada, mistõttu tuleks teha seda õigesti. “Ma ei taha, et keegi oma geel- või akrüülküüned ise maha võtaks. Sel viisil saavad su originaalküüned kahjustada ja muutuvad väga õhukeseks,” teab ta.

Siiski, kui sa tahad neid kodus eemaldada, soovitab Britney neid eelnevalt atsetooni sisaldava küünelaki sees leotada ja alles siis eemaldada.

Ja mis Amelia küüntest sai?

Pärast viie päeva pikkust biotiinikuuri, muutusid ka tema küüned palju tervemaks. Ja tänaseks on tal juba taas uued akrüülküüned.