Kuulus juutuuber Nikkie, kes on tuntud oma meigikoolide ja meigivahendeid tutvustavate-testivate videode poolest, otsustas seda naisi alandavat suhtumist muuta. Ta postitas veidi aega tagasi Youtube’i video, kus ta näitas meigi võimet naist tundmatuseni muuta nii, et ta meikis ära ainult ühe oma näopoole.

See video lõi tohutult laineid ja seda on kõigest pooleteist kuu jooksul vaadanud 17,5 miljonit inimest.  Aga mitte ainult vaadanud, vaid tema väljakutset kuulda võttes ka ise järele teinud. Kogu see poole-näo-meikimise liikumine, mille tunnistajateks on lugematu arv videosid ja fotosid, näitab, et naised ei tee sellepärast meiki, et nad häbenevad näidata, millised nad ilma selleta välja näevad, vaid sellepärast, et see on lõbus, see teeb tuju heaks ja mis kõige olulisem — seda ei saa küll enam keegi eitada —, meik ON kunstivorm!

Vaata Nikkie videot selle loo päises ja galeriid selle liikumisega kaasa läinud naistest vaata siit! Tegelikult — ära ainult vaata, vaid tee järele ja postita endagi poole-näo-meigi pilt galeriisse!