Viis meid tantsumaagia lummusesse ja puistas üle saabuva pühadesäraga. Sai teoks üks eriline õhtu, kus kohtusid tants ja muusika, kokku sulandunud hõbeda ja kullaga. Maailmas nime teinud talendikas Eesti tantsija Alisa Tsitseronova ja tema kaasa Joseph Tsosh esitlesid oma koreograafiat, mis originaalloominguna loodud juveelimaailma kulla ja hõbeda igikestva armastuse kehastuseks.

Alisa: „Kogu loomisprotsess on olnud ülimalt eriline ja nauditav, sest see tants kannab endas niipalju kauneid hetki elust enesest, millega on lihtne samastuda. Me ei ole kunagi varem teinud koreograafiat, mis hõlmaks ehteid ja niipalju rekvisiite, seega esitasime endale väga põneva väljakutse seda kõike ühtseks kauniks jutustuseks põimida.“

Goldtime aastalõpupidu

Talendika maestro, helide kuninga- Vallo Kikasekäe all valminud Goldtime tunnusmuusika ilmestab kogu loomingu imekauniks sümbioosiks muusika, liikumise ja väärtuslike hetkede tähistamise koosluses.

Goldtime on alati tuliselt elanud kaasa andekatele kaasmaalastele ja ikka võimalusel ka panustanud nende loomingusse. Eestis on niivõrd palju talenti, lihtsalt tuleb seda märgata ja tunnustada. „Alati on väljakutse luua midagi uut ja suur nauding on teha seda koos andekate inimestega. Läbi tantsu on võimalik kogeda niipalju positiivseid emotsioone ja seda pakuvad meile ka juveelid läbi erinevate elu tähtsündmuste”, lisas Aveli Kippari, Goldime juveeliosakonna juht.

Särast ja glamuurist sel õhtul puudu ei jäänud. Vaata galeriist, kes käisid aastalõpupeol kohal!