Getter, millised on su moelemmikud alanud sügishooajal?

Sügisjooajal armastan kanda mantleid, tohutult suuri salle ja kootud peapaelu. Ma arvan, et kootud peapaelad ongi minu sügishooaja lemmikud.

Milliseid värve sa sügis-talvisel hooajal kõige enam kannad?

Pean tunnistama, et armastan kanda musta, aga viimastel aastatel olen hakanud kandma ka pastelseid värvitoone. Emal ja vanaemal on selle üle kohe väga hea meel! Kulunud roosa, helehall, beež, sinepikollane — neid värve on tegelikult veel, mis mind lummavad.

Milline oli su viimane moeost?

Eelmisel aastal tuli Balmain X H&M välja väga kauni kollektsiooniga, mille kaunis mereroheline pluus ning puusadeni musta värvi kuldsete nööpidega sügismantel mind kohe võlusid. Balmain X H&M kollektsioon oli minu silmis julge, naiselik ja elegantne ja nagu kunagi juba ütlesin selle kollektsiooni kohta: “Sa näed jalustrabav välja, aga tunned end selles kõiges väga mugavalt!”

Mida alanud hooajal plaanid veel endale kindlasti soetada?

Minu suur nõrkus on erinevad kudumid. Neid pole kunagi liiga palju! Ma olen kindel, et ka alanud sügisel ja talvel lisandub minu riidekappi paar mõnusalt pehmet kampsunit. Minu kallil vanaemal on kuldsed käed ja just tema poolt on valminud palju kaunist käsitööd, mida mul on au kanda.

Getteri etteasteid Moekuulutajal saab Tartu Kaubamaja keskuses nautida pühapäeval, 16. oktoobril kell 12.30, 13.30 ja 14.30. Lisainfo www.tartukaubamaja.ee