“Alustage Youtube’ist,” soovitab Liisa esmalt. “See koht on täis lihtsaid, aga ka keerukamaid ideid, mida ise järgi proovida. Pildi järgi on keeruline aru saada, millised sammud on läbitud selleks, et mingi look saavutada. Kui tahad selleks aastaks siiski väga ekstra olla või leidsid pildi, mida tead, et ise järgi ei teeks, pöördu kindlasti jumestaja poole.”

Eriti efektse väljanägemise saavutamiseks soovitab Liisa suunduda kunstipoodidesse. “Sealt leiab näiteks mänguverd, millega on võimalik väga lihtsalt luua efektne tulemus. Pritsi seda näiteks meigi peale, tõmba suunurkadesse, pane mööda kaela jooksma või tee mõni vana T-särk kokku — töötab kõigega! Verd saab ka ise kodus kokku miksima, tuleb vaid netist õpetusi otsida. Kui tahad tekstuuri lisada, leiad kindlasti kodust vana hea Pva liimi, millega saad naharibasid valmistada.”

Liisa poole pöördutakse Halloweeni meigisooviga iga aastaga järjest rohkem. “Halloween kogub populaarsust ja seda on nii tore näha! Klientide põhjal saan aru, et inimestel on vahel vaja oma mugavustsoonist välja pääseda ja kehastuda kellekski teiseks,” räägib ta. “Kõige enam soovitakse ikka skeleton meiki, kuid sel aastal on väga teemas lisada glitterpulbreid ja kivikesi.”

Halloweeni meigi puhul on kõige olulisem selle vastupidavus. “Soovitan valida alati pigem kreemvärvid ja neid kinnitada puudervärviga,” jagab meikar nippe. “Veepõhised näovärvid pole parim valik, kui lähed peole — higistamine ja igasugune niiskus kulutavad need kiirelt maha.”

Lõpetuseks soovitab Liisa varuda meigi tegemiseks aega. “Näomaalingute tegemine on aeganõudev. Ära unusta sama kohta mitu korda üle teha, nii jäävad värvid erksad ja kuluvad vähem!”