Kui lähimad COSi poed asusid seni Läti pealinnas Riias ja üle lahe Helsingis, siis e-poe tulekuga ei ole enam vaja brändi loomingu seotamiseks pikka reisi ette võtta.

Uuendusmeelsed klassikud

Londonis pesitsev moebränd COS on alates 2007. aastast toetunud oma tegevuses ühele põhitõele — pakkuda tarbijale hooajatuid esemeid, mis moodustavad garderoobis nii baasi kui tekitavad põnevaid aktsente.

COSi kollektsioonid koosnevad uuendusmeelsetest klassikutest, mis järgivad brändi moodsa, ajatu, funktsionaalse ja delikaatse disaini eetost. Kunstidest inspireerituna seob COSi looming traditsioonilisi meetodeid uute tehnikatega, et iga kollektsioon oleks ajatu.

Oma loomingu piire kombatakse koostöödes erinevate kunstnike, galeriide ja loomestuudiotega. Nii on brändile rõõmu pakkunud koostööprojektid selliste asutustega nagu Serpentine Galleries, Salone del Mobile, New Yorgi Guggenheim, The Donald Judd Foundation, Frieze London, The Dia Art Foundation, Design Miami/, Opening Ceremony ja Mr Porter. Lisaks kunstnikega nagu Snarkitecture, Sou Fujimoto, Stuudio Siga, Wayne McGregor ja AFSO/ANDRÉ FU.

Tuntud eestlased

Lansseeritava e-poe avamist tähistab COS ühes stilisti Johanna Eenma ning laulja Jüri Pootsmanniga, kes oma lemmikud uuest kollektsioonist koduse Tallinna meelispaikades fotole on püüdnud.