1. Kui su huulepulk on kulunud samasuguse kallakuga nagu ta oli originaalselt, siis oled sa vaoshoitud.
Järgid reegleid ja ei naudi väga tähelepanu. Kalendermärkmik on su asendamatu kaaslane. Aeg-ajalt siiski vajad tähelepanu. Selle saavutamiseks värvid juukseid või ostad uusi riideid.

2. Neil, kelle huulepulga ülemine terav tipp on kulunud ümaraks, on leplikud. Neile ei meeldi tülitsemine ja nad on tasakaalukad. Samuti on tegemist parajate seltskonnalõvidega, nad on suhtlusaltid ja lahked.

3. Kui su huulepulga ülemine tipp on aga väga terav, siis oled koduarmastaja. Sa vajad enda ümber inimesi ning oled lihtsalt öeldes tegija. Küll aga kipud lihtsasti ärrituma ja vahel ka liialdama.

4. Lamedaks kulunud huulepulga omanikud on väga nutikad. Neil on kõrged väärtused ja nende peale saab alati loota. Suureks lemmikuks on väljakutsed ja nad kannavad välimuse eest väga hoolt.

5. Need, kes on kulutanud oma huulepulga seda kasutades väga teravanurgaliseks, on väga suured vaidlejad. Nad valivad oma sõpru väga hoolikalt, kuid samas on seltskondlikud ning naudivad pidusid. Suurimaks vaenlaseks on graafikud.

6. Terava otsaga ja samas kaarjalt kulunud huulepulk tähendab seda, et oled loominguline. Sulle meeldib tähelepanu, oled abivalmis ja armud kergesti! Lisaks sellele on sellise huulepulga omanikud entusasiastlikud ja energilised.

7. Lame huulepulk, millel nõgus vagu sees on näitaja sellest, et sinust saaks hea Sherlock Holmes! Oled hea detektiiv, iseloomult keeruline ja uudishimulik. Naudid seikluseid ja sõprade leidmine ei ole mingiks probleemiks!

8. Kui kõik kolm su huulepulga tippudest on teravad, siis oled spirituaalne ja uudishimulik. Otsid tähelepanu, armastad elu ja naudid salapära. Samuti oled sa ka küllaltki suure ego omanik.

Otsi meigikotist oma huulepulgad välja ja anna teada, milline sina oled!