Dr Phoebe Jones väidab, et patsiendid küsivad talt sageli "maagilist vanust", kui peaks kortsudega võitlema hakkama. "Kui ma peaksin kindla vanuse valima, ütleksin, et umbes 27aastaselt. See on vanus, kui meie nahk hakkab kollageeni ja elastsust kaotama," selgitas ta.

Ideaalne oleks, kui laseksid nahka hooldada esmalt kortsude tekke ärahoidmiseks, mis aitab sul vananemist edasi lükata. "Vananemisvastaseid süste tehakse, et kindlustada, et peened joonekesed pehmeneksid ega muutuks sügavateks. Kui neid peenikesi joonekesi ei hooldata, on neid palju raskem hiljem hooldada, mistõttu soovitame inimestel vananemisvastaseid süste teha pigem hilistes 20ndates või varastes 30ndates, mitte oodata sellega 40-50ndate eluaastateni."

Sellegipoolest tunnistab dr Jones, et iga inimese nahka peaks hooldama vastavalt tema naha olukorrale ja sellele, kuidas aastad on nahale mõjunud. "Näiteks inimesed, kel on väga tugev miimika, võivad alustada pisut varem kui hilistes 20ndates," kinnitas ta. "Lisaks mõjutavad nahka ka elustiili faktorid nagu ilma kaitseta päikese käes veedetud aeg või suitsetamine, mis kiirendavad naha vananemisprotsesse."