Mu ema ja vanaema on väga loodussõbralikud ning eelistavad ise varianti, et vähem on parem. Mul on siiralt hea meel, et nad sellise tee valinud on. Võin julgelt väita, et terve puberteediajal polnud mul näonahaga ühtegi probleemi ning vistrikke oli äärmisel juhul 3-4 tükki päevade ajal. Olen siiamaani siiralt õnnelik selle üle, et ei pea oma naha pärast üleliia muretsema. Mu paksud juuksed püsivad siiamaani puhta ja ilusana 3-4 päeva ning geelküüntele ma mõtlema ei pea, kuna oma
on super tugevad!

Minu ema soovitas mul juba noorena alati hommikul ja õhtul pesta nägu külma veega, see pidi aitama nii ärkamisele kui ka ära hoidma vistrikud. Ei oska öelda, kas müüt või mitte, aga minu puhul toimis.
Samuti rääkis alati sellest,  kuidas pole mõtet panna paksult jumestuskreemi või puudrit. Kui kasutada, siis alati kvaliteetset toodet, sest enamasti sisaldavad nad kahjulike aineid vähem ning on nahasõbralikumad.

Umbes seitsmeaastaselt olid mul väga pikad juuksed, aga kahjuks väga hõredad. Nii võttisigi vanaema kätte ja viis mind juuksurisse, kus lasi mulle lõigata poisipea. See oli päris raske kogemus, aga nüüd ma olen talle väga tänulik, kuna mu juuksed on tõesti väga-väga paksud. Ise kasutan nende hooldamiseks erinevaid looduslike maske — oliiviõli, kookosõli, muna, mesi. Mu ema õpetussõnad olid lihtsad: juukseid tuleb pesta siis, kui nad on mustad, mitte igapäevaselt, kui duši all käid. Olen aus ja ütlen, et tal on õigus, juuksed harjuvad pesemisega ning muutuvad kiiremini mustaks, kui neid iga päev või ülepäeviti šampoonitada.

Noorena mulle meeldis, kui ema tegi mulle maniküüri. Nüüd teen seda ise ning naudin protseduuri sama palju kui varem. Käte leotamine soojas vees ning hiljem oliiviõli sees teeb küüned tugevaks ning paneb kiiremini kasvama. Kõige tähtsam ja parim nipp on  minule see, kuidas hoida küüsi valgetena — leota neid natuke sidrunihappega ning tulemus on suurepärane!

Need nipid on need, mida saame ise ära teha kõik kodus. Aga kõige tähtsam, mida olen õppinud, on see, et ära püüa kellelegi meeldida, ole see kes Sa olla tahad ja oled. Kui inimene on ilus seest, siis ei ole tähtis, kui pikad ja paksud juuksed või kui ilus näonahk tal on. Enesekindlus on kindlasti iga naise kõige parem ilunipp!