Miks soovivad naised saavutada kevade lähenedes pruuni jume?

Pruun jume näeb lihtsalt “elutervem” välja. Lisaks näeb “päevitunud” inimene kohe palju puhanum ja värskem välja.

Sageli on isepruunistavaid tooteid kasutades naistel hirm, et tulemus jääb ebaühtlane. Mida silmas pidada, et seda ei juhtuks?

Enne isepruunistuvaid tooteid oleks vaja nahka kindlasti koorida. Ühtlaselt isepruunistava toote pealekandmiseks kehale on mitmetel brändidel spetsiaalne kinnas, näiteks minu lemmik on Vita Liberata Beauty blur isepruunistuvad tooted. Kandes seda näole kui ka kaelale igapäevaselt, saab ühtlase päevitunud jume koheselt. Ideaalne kasutada ka jumestuskreemi alla primerina, et saavutada särav sun-kissed ja glowy (päikese poolt puudutatud ja kaunilt jumekas — toim.) nahk. Näo toodete puhul võib kasutada nii pintslit kui svammi. Siis ei määri ka käsi.

Kuidas teha nii, et tulemus ei jääks ka liiga tume?

Kindlasti valida esialgselt kõige heledam toon. Tavaliselt ma ise kasutan Beauty bluri nii: Hommikuti kõigepealt puhastan näo, kreemitan. 30 minutit hiljem kannan pintsliga näole, kaelale, dekolteele Beauty bluri latte light. Kui tundub, et on liiga tume või vaja veel ebaühtlusi peita, kannan ka õrna kihi jumestuskreemi. Kui ebaühtlusi pole, kaotab toode kõik väiksed ebaühtlased ja piisab ainult sellest, pluss alati läbipaistev tolmpuuder. Puudri alt jääb mõnus kuma.