Huuleläige
Kiire ja lihtne viis näole pisut sära lisada. Ehkki moes on julget tooni huulepulgad, võtab nende hoolas pealekandmine parajalt aega ja sel juhul pole mõtet end sellega peol vaevata — pista kotti hoopis sobiv huuleläige, olgu see kullahelgiga või purpurpunane.

Silmapliiats
Loomulikult vaid juhul, kui oled eelnevalt silmapliatsit kasutanud. Ka kõige kvaliteetsem pliiats võib sind peomöllus alt vedada, seega on hea, kui sul on võimalik silmameiki vajadusel kohendada.

Matistav puuder või liigset rasu imavad lehekesed
Suheldes, tantsides ja maitsvaid snäkke süües hakkab näonahk paratamatult läikima, eriti kui nahatüüp kaldub juba niigi õline olema. Seega peab sul olema võimalik vahepeal nina puuderdada või rasu imavate lehekestega nägu matistada. Selliseid lehekesi peaks leidma igast korralikust ilukauplusest.

Miniparfüüm
Ära võta oma kallist parfüümipudelit peole kaasa, kuid kui sul on olemas selle minitester või rullik, siis võiks see su kotikesse jõuda küll. Lõhnad kipuvad kiiresti hajuma, eriti teiste inimeste keskel olles, seega on mõnus end vahepeal “värskendada”.

Väiksed juukseklambrid
Kui su juuksed on kinni, siis aitavad need võimalikke lendlema hakanud salke ohjes hoida. Kui aga lahti, siis sa ei tea iial, millal su juuksed otsustavad täiesti kohutavalt turritama hakata ning siis on hea need väikse klambrikese abil siluda ja kinnitada. Võid igaks juhuks ka väikse juuksekummi kaasa võtta — kui lahtised juuksed "üle viskavad", saad teha trendika krunni.