Aastal 2005 elas Jordan läbi autoõnnetuse, mis jättis ta alakeha täiesti halvatuks ja käed pooleldi halvatuks. Tema diagnoos on tetrapleegia ehk neljajäsemehalvatus. Ta ei saa oma rusikasse kõverdunud sõrmi liigutada ja tal on raskusi käte tõstmisega.

Kuid aastal 2010 otsustas vapper naine teha omale Youtube'is ilukanali. Ta ei näidanud videotes oma ratastooli ja lõikas välja kohad, kus ta millegagi hakkama ei saanud ja tal sellest võitlusest pisarad silmas olid. Ta üritas meeleheitlikult säilitada oma identiteeti ja olemust ja paista vähemalt videos välja samasugune nagu sellel ajal, kui kõik need protseduurid, mis nüüd nii palju vaeva nõudsid, tema jaoks veel lihtsad olid.

Nüüd otsustas Jordan n-ö kapist välja tulla ja avaldada oma puue oma 100000 jälgijale, kuna temalt oli nii palju küsitud, miks ta oma käsi nii kummaliselt hoiab.

Vaata videost, milline jõud on selles halvatud naises. Ta tuletab meile kõigile meelde, milline sisemine jõud meis kõigis peidus on, kuigi me suure osa ajast seda näha ei oska.

Allikas: She Knows