Nimelt on suunamudijad ja moeblogijad, kel on õnnestunud keset talve lennata mõnda soojemasse sihtkohta, postitanud Instagrami fotosid endast bikiinides, aga tähelepanelikum silm oskab märgata üht huvitavat tõsiasja: neil kõigil on bikiinide ülemine osa tagurpidi seljas ja rinna alumine piirkond paljastatud.

Selle trendi eesotsas on Austraalia suunamudija Tammy Hembrow, kes jagas hiljuti endast Instagramis pilti, kuidas ta Diori bikiine kandes basseini ääres lõõgastub. Kuigi tegu oli klassikaliste bikiinidega, siis Hembrow oli võtnud vastu pisut ebatavalise otsuse ja tõmmanud ülemise osa selga tagurpidi.

See riskantne stiil ei jäänud tema jälgijate poolt märkamata ja paljud üritasid teda kommentaariumis hoiatada, et ta on väikese apsuga hakkama saanud. Mitmed jälgijad tõdesid ka, et see trend tundub nende jaoks uskumatu ja küsisid, kas see ka praktiline on. “Kuidas need bikiinid üldse seljas püsivad?” küsis üks. “Mõnda trendi ei peaks järgima,” sõnas teine.

Hembrowd aga tema jälgijate reaktsioon ei kõigutanud. “Miks tal ujumisriided tagurpidi seljas on?” küsis üks tema fänn, millele Hembrow vastas: “Äkki sellepärast, et mulle meeldib nii?”

Tegelikult ei ole tegemist üldse millegi uudsega, sest juba 2018. aasta keskel katsetasid mitmed tuntud modellid, kas tagurpidi bikiinide kandmine toimiks. Selle trendiga tegi tol ajal algust Itaalia modell Valentina Fradegrada.

Kuidas tundub, kas sina julgeksid seda trendi proovida?