Oma loomingut näitasid 33 moekunstnikku.

Ilmselt mõistsid sealsed korraldajad, et oleks patt mitte ära kasutada hetke, mil India rahvusmotiive kasutavad oma
haute couture
kollektsioonides inspiratsiooniallikana paljud maailma tuntuimad rõivakunstnikud. Rääkimata staaridest, kes on stiili rahvusvaheliselt populariseerinud (Cherie Blair, Madonna, Judi Dench ja Sophie Marceau).

Pea samal ajal teisel pool maakera loodab Island samuti maailma moekaardile pääseda. 11.-12. augustil toimus kõigi aegade esimene Islandi moenädal Futurice.

Eskimo Modelliagentuuri eestvedamisel toimunud üritus viiakse läbi tänavuses Euroopa kultuurilinnas Reykjavikis. See sündmus viis kokku Islandi kultuuritalendid ja moekunstnikud, väljapanekutega esines 11 kunstnikku.

Sündmust toetasid Suurbritannia moekunstnik Tristan Webber ja Pariisis töötav Jeremy Scott, kes kasutasid ühtlasi juhust näidata oma kollektsioone. Muusikalise osa eest vastutas muude nüüdseks juba kuulsust võitnud nimede kõrval Islandi oma tüdruk Björk.

Festivali naelaks osutus Islandi moeduo Aftur. Õed on endale Islandil juba nime teinud, kombineerides kantud esemeid uuega. Õed näitasid etendusel rebenenud rock'n'rolli särke nahast ja karusnahast kantidega ning teksaseelikuid.

Tähelepanu pälvisid ka ultra hip Saeunn ja väga naiselik Path of Love.