Keskealised naised, lugege hoolega, mida te võiks teha ja riietumise osas tähele panna, et näha võimalikult kaua eriti stiilsed ja nooruslikud välja:

1. Ärge loobuge kontsakingadest. Paljud keskealised naised tunnevad, et teatud vanuses ei ole enam sobilik käia kontsakingadega, aga kui sa oled investeerinud mugavasse paari, siis miks mitte kanda neid pidulikel üritustel? Nende jaoks ei ole ju kindlat vanust.

2. Keskendu rangluule, mitte rindadele. Enamik 20ndates naisi armastab käia sügava V-kaelusega pluusidega, mis toovad rinnad eriti esile, aga vanuse kasvades väheneb ka tung igal pool oma rindu presenteerida. Keskendu hoopis pluusidele, mis toovad esile sinu rangluu.

3. Eelista poolpikki varrukaid. Oleneb üritusest, aga ilus vaatepilt on keskealine naine, kellel on kleit, millel on poolpikad varrukad. Mõjub seksikalt.

4. Investeeri korralikesse aksessuaaridesse. Möödas on ajad, kus sa tundsid vajadust iga päev erineva kõrvarõngapaariga töö juures eputada. Investeeri ehetesse, mis sobivad enamike riietega ja kanna neid uhkusega kasvõi iga päev.

5. Kui tunned muret oma kaalu pärast, kanna tumedat. Ehkki igaüks võiks ennast armastada, on siiski naisi, kes tunnevad end oma kehas ebamugavalt ja kui sa soovid mõnel üritusel tegelikkusest kõhnem välja paista, siis eelista tumedama tooniga kleiti või mõnd muud tumedat riideeset.

6. Eelista neutraalsust. Loomulikult ei tähenda see, et peaksid loobuma kõikidest oma lillelistest kleitidest või sätendavatest retuusidest, aga iga riietuseseme jaoks on oma aeg ja koht. Tööl käies, kui tahad endast jätta tõsiseltvõetava mulje, eelista pigem riideid, mis on ühtlast tooni ja mille peal ei ole suurelt kirjas midagi, millesarnast sõnumit levitavad oma riietega pigem teismelised.

Allikas: Pure Wow