1. Ta pöörab oma välimusele suurt tähelepanu

Tõenäoliselt ei ärka ta hommikul printsessina. Ta näeb tõsiselt vaeva, et hea välja näha. Ilus naine hoolitseb enda eest ja töötab selle nimel, et teised tema välimust hindaks ja kiidaks. Või teeb ta seda kõike hoopis selleks, et iseendale rohkem meeldida. Vahet pole tegelikult — oluline on see, et ta tahab olla ilus ja on valmis selle heaks vaeva nägema.

2. Ta kasutab väga palju kosmeetikatooteid

Ideaalse nahaga on õnnistatud meist vähesed. Sinu kadedusobjekt kasutab tervet hunnikut kosmeetikume, et iseendast parim välja võluda. Hommikusse rutiini kuuluvad näovesi, seerum, kreem, meik, vannitoariiulil on koorijad ja niisutajad, juustesse käivad kvaliteetsed hooldustooted jne. Mis sul on? Žilett ja šampoon ja sellest sinu arvates piisab? Ei piisa.

3. Ta teeb trenni

Inimene, kes teeb trenni, näeb parem välja kui see, kes päeval kontoris istub ja õhtul diivanil lebab. SEE naine teab, et terves kehas on terve vaim ja naudib pingutust ja higi, sest teab, kuidas figuur teda pärast tänab ja nahk särama lööb.

4. Ta on enesekindel

Naine, kes ennast pidevalt maha teeb ja endast halvasti mõtleb ei sära ega kiirga. Ilusal naisel on selg sirge ja lõug üleval, ta kõnnib julgelt ja enesekindlalt, ta tunneb oma väärtust ja teab, et ta on ilus. Ja teda ei huvita, mida sina temast arvad, talle on oluline, kuidas tema ise endast mõtleb.

5. Ta ei koonerda

Tema kosmeetikakotis on kallis kortsudevastane kreem, niisutaja, juuksetooted ja tumedate silmaaluste peitekreem. Ilmselt ei hoia ta kokku ka juukseharja ja -sirgendaja pealt. Ta on leidnud enda iluarsenali tooted, mis tõesti töötavad ning ta ei hoia nende pealt kokku.

6. Aga ta on väga hästi kursis ka soodsamate toodetega

Kuna ta on ilumaailmas väga sees, teab ta täpselt, milliseid soodsamate brändide tooteid tasub osta ja milliste peale pole mõtet raha raisata. Oluline on see, et ta teab, mida ta teeb, sest teda huvitab, milline ta välja näeb.

7. Talle meeldivad riided

Arvatavasti on tema kapis liiga palju riideid. Paljud neist on ta väga hoolega välja valinud just oma kehakuju, stiili ja garderoobi üldist sisu arvestades välja valinud. Ta investeerib klassikutesse nagu kvaliteetsed teksad ja T-särgid, lihtsad, kuid efektsed kontorikleidid ning mõned peorõivad, mis on igavesti moes ja millele saab aksessuaaridega iga kord uue välimuse anda.

8. Kingade osas allahindlust ei tehta

Tal on väga palju kingi. Iga kostüümi juurde sobivad. Kindlasti ei ole ta jalatsid kunagi katki, räpased või rääbakad ning kontsi kannab ta samasuguse mängleva kergusega nagu tenniseid.

9. Ta teab oma vigu ja oskab neid peita

Ta oskab suurepäraselt varjata oma suurt nina või liiga lähedal asetsevaid silmi, sest on omandanud just endale vajalikud meigitrikid. Kui tal on lühikesed jalad, ei kanna ta iial põlvini seelikut ja madalaid kingi. Ta teab, mis talle sobib ja mis tema seljas kohutav välja näeb ja ta ei eksi iialgi, sest iga outfiti takseerib ta enne väljaminekut viimse detailini läbi.

10. Ta ei pinguta üle

Sel naisel ei ole värvilisi juukseid, kogu kätt katvat tätoveeringut või ninarõngast. Ta mängib väikeste detailidega nagu õrnad värvilised salgud juustes, värvilised sukkpüksid või kelmikad kingad. Aga miski tema välimuses ei karju vastu ega nori liialt tähelepanu. Tal lihtsalt ei ole seda vaja, sest ta teab niigi, et ta on ilus. Ja see teadmine teebki temast selle, keda kõik, k.a sina, kadestavad.

Allikas: Your Tango