Kuidas saada ilusaid terveid küüsi ilma oma raha küünetehnikule raiskamata?

Tugevate ja tervete küünte kiireks kasvuks on vaja nelja põhivitamiini. Kui saate neid iga päev toiduga, on teil varsti imekaunid käed, kirjutab Femalefirst.

A-vitamiini leidub kollastes ja oranžides puuviljades ning tumerohelistes aedviljades. Võtke küpsise asemel apelsin või sööge hommikuks ananassi ja teie küüned puhkevad õide. Küüntele on kasulikud ka spinat ja brokoli.

C-vitamiin tugevdab immuunsüsteemi ja soodustab küünte kasvu. Teame kõik, et tsitruselised kihisevad C-vitamiinist, kuid pole selle ainsad allikad. Seda on tulvil ka kaunpiprad. Lõikuge üks tükkideks ja võtke tööle kaasa, et seda õhtupoolikul näkitseda.

D-vitamiini leidub piimatoodetes. Klaas piima päevas ja õige D-vitamiini kogus ongi käes. Kui te piima ei joo, ärge muretsege, sest D-vitamiini leidub ka sojapiimas ja rasvases kalas. Eriti palju sisaldavad seda lõhe, sardiin ja tuunikala.

E-vitamiini leida on pisut raskem. Seda leidub sarapuupähklites, kookospähklites, maapähklites ja oliiviõlis, kuid üksnes väikeses koguses. Igal juhul on tervislik vahetada või või taimeõli oliiviõli vastu. E-vitamiini võib juurde süüa purgist, et saada seda kindlasti küllaldases koguses.