KEHAHOOLDUS


Vann “Kohv piimaga”

Koostis: tass kanget kohvi ja piima valatakse vanni, mille vee temperatuur on (37-39 C°) Vanniskäigu kestvus 10-15 minutit.

Efekt: toniseerib, reguleerib vererõhku, värskendab nahka, annab teile värskema ilme.

Jalavannid kohviga

Kohv võib ravida seenega nakatunud jalalabasid ja küüsi. Samuti on ta suurepärane profülaktiline vahend nende haiguste vastu. Jalaseene raviks on hädavajalik iga päev kahe nädala jooksul kuumutada jalgu värskeltvalmistatud kanges kohvis ( t 40-50ºC).

Kohvi koorimismask kehale

Kohvipaks kantakse kehale masseerivate liigutustega (alati suunal alt üles), hoitakse kehal 10-17 minutit, seejärel pestakse sooja veega maha.

Efekt: on teada, et kohviubade õlil on head tselluliidivastased ja vettväljutavad omadused. Saavutatakse kohe mitu efekti: kohvi osakesed lihvivad õrnalt nahka, aga kohviõli “töötab” nahaaluse rasvaga ja niisutab nahka.

Tselluliidivastase kohvimähise tegemine

Kohv ja kreem — aitavad teil vabaneda tselluliidist. Selleks võtke keedetud kohvi kohvipaks. Määrige puusad ja kõht kokku kohvi ja kreemi seguga. Mässige kilesse ja tehke, mida soovite. Võite lamada, aga võite ka joosta, nii see, kui teine toimivad. Ühe tunni pärast peske segu sooja veega maha ja määrige nahka niisutava kreemiga.

Kuidas säilitada kohvi abil päevitus

Uudis naistele — kohv aitab säilitada suvise päevituse kogu aastaks. Peale puhkust ei tunne teid sõbrad ära. Olete päevitunud, saledamaks ja kaunimaks muutunud. Selliseks jäätegi terveks aastaks. Päevituse püsimine sõltub individuaalsetest naha omadustest. Kuid abinõud veetleva tõmmu jume säilitamiseks tuleb koheselt tarvitusele võtta.

Pole vaja ennast pesta kraaniveega. Parim vahend — kange kohv. Ta niisutab hästi nahka, pingutab poore ja toetab meeldivat varjundit. Keetke kange kohv, jahutage ja valage jäävormidesse. Õhtuti ja hommikuti hõõruge nägu jääst kohvikuubikutega.

NÄOHOOLDUS

Kohvimask meega

Kohvipaksust saab suurepärase maski näonahale. Võtke teelusikas kohvipaksu, mett ja hapukoort, segage munaga ja kandke 20 minutiks näole ja kaelale.

Kooriv kohvimask näole

Kohvipaksu saab kasutada ka nahakoorijana. Kantakse see eelnevalt puhastatud näonahale. Kui kohvimass taheneb, peske see kergete masseerimisliigutuste abil sooja veega maha. Peale seda määrige nägu niisutava kreemiga. Tulemused rõõmustavad teid.

KÄTEHOOLDUS

Mask kohvipaksust

Käte nahk kannatab sageli nahaärrituste ja lõhede all. Väga efektiivselt mõjub kohvipaksust mask, kandke kohvipaks kätele 5 minutiks, seejärel hõõruge käed sisse kätekreemiga. Ööseks võib käed sisse hõõruda saialilleõliga, panna kätte linased kindad, hommikul pesta maha õlijäägid — käte seisund paraneb. Peamine — protseduuride regulaarsus.

Allikas: coffetea.info