1. Raseerimine… mujalt

Loomulikult raseerime me jalgu ja kaenlaaluseid… ja muid olulisi kohti. Kuid on palju naisi, kes raseerivad karvu ka kätelt, sõrmedelt, varvaste pealt, huule kohtalt, sünnimärgi juurest… On neid, kes raseerivad isegi kulmusid. Selles pole midagi vale, kuid see ei tähenda, et naised sellest ilmtingimata lobiseda tahaksid.

2. Me hoiame alles väga vana meiki

Me hoiame alles aastatevanuseid lauvärve ja huulepulki. Teame, et see on vale ja nii ei tohi, kuid teeme seda ikka. Mõned naised tahavad iga toote lõpuni kasutada, isegi kui see tähendab, et toode on juba igivana.

3. Luiskame testrite kohta

Kui saame huulevärvi või parfüümi testri, siis hoiame seda hoolega alles. Kui seda kasutades komplimendi saame, ütleme automaatselt, et oleme just selle lõhna või huuletooni endale ostnud. Me ei saa sinna midagi parata, pisike vale justkui lipsab huultelt.

4. Me laename meeste garderoobist

Meestele tehakse mõnusaid boksereid, millega on hea magada ja poiste osakonnast leiab täpselt meile parajaid maikasid. Ägedad meestetennised poes? Andke meile väiksem number!

5. Me ei tee säilivuskuupäevadest välja

Säilivustähtpäevad šampoonidel, kreemidel, koorijatel? Me ei tee nendest välja. Kes millelegi sellisele tähelepanu viitsib pöörata, öelge palun!? Kui aga keegi selle kohta uurima peaks, siis “me vahetame regulaarselt tooted uute vastu välja, ausõna”.

6. Küünenahkasid eemaldame… hammastega

Ainult lapsed närivad küüsi, seda üks korralik daam kohe kindlasti ei tee. Küll aga on hammastega nii mugav küünenahkasid eemaldada. Välja arvatud siis, kui liiga agaraks lähme… Siis nõuab “ilu” küll valusa ohvri.

7. Me peidame pesemata juukseid

Meil on peas kena müts, sall või on juuksed stiilses punutises või sasises hobusesabas. Me näeme välja nagu oleksime soenguga palju vaeva näinud, kuid tegelikult ei viitsinud me oma juukseid isegi pesta.

8. Me pistame kontsad kotti

Ilmume peole kõrgete ja seksikate kontsakingadega, tiirutame nendega terve õhtu ringi ja asume siis rõõmsalt koduteele. “Vau, tal näib tõesti mugav olevat,” mõtlevad teised. Tegelikult ilmume peohoone juurde mugavates madalates jalanõudes, vahetame need kontsade vastu, kirume terve õhtu mõttes oma valutavaid jalgu ning silmapiirilt kadudes pistame kõrged kontsad kiiremas korras kotti, et mugavalt koju jalutada.

Allikas: allwomenstalk.com