1. TVIID

Mõned materjalid, näiteks teksa või puuvill, mõjuvad nooruslikult. Aga kindlasti ei mõju nooruslikult tviid — see on alati olnud rohkem vanaprouade lemmik.

2. LUGEMISPRILLID

Ninale vajunud prillid pole veel ealeski ühtegi naist nooremaks teinud. Eriti vanainimeselikult mõjuvad need veel siis, kui neil ka prillikett küljes on. Kui sul on lugemisprille vaja ja läätsed sulle ei meeldi, pole muidugi midagi eriti teha, aga poes on müügil tegelikult ka stiilseid prille.

3. HALLID JUUKSED

Ükskõik kas sa lihtsalt oled oma hallinevate juuste värvimise vastu või värvid lausa ise oma juuksed halliks, siis ka see ei tee kunagi ühtegi naist nooremaks. Hall võib olla šikk — seda küll —, aga hall ei ole kunagi noor.

4. KAMPSUNID

Kampsunid on küll mugavad, aga tihti on nad vormitud ja vanaemalikud. Pintsakud ja bleiserid on igal juhul parem valik.

5. ERGONOOMILISED JALANÕUD

Jah, mõned neist võivad üritada olla stiilsed, aga ei, tegelikult see neil ei õnnestu. Kui sul just arsti ettekirjutust selliste jalanõude kandmiseks ei ole, siis usu — mugavaid kingi müüakse ka tavalises kingapoes.

6. LUITUNUD VÄRVID

Igasugused imelikud ja määratlematud luitunud toonid muudavad su vanemaks. Lisaks on igal inimesel olenevalt tema naha- ja juuste toonist mingid värvid, mis talle lihtsalt ei sobi, sest muudavad ta enda naha kahvatuks. Seda, mis värvid need on, peaks iga naine, kes on juba piisavalt vana, et selle artikli pealkirjale klikkis, juba ise teadma.

7. VANAPROUA KÄEKOTT

Vahel pole moest läinud käekott vintage, vaid lihtsalt moest läinud käekott ja sa näed sellega välja, nagu sa oleksid juba 30 aastat sama kotiga ringi käinud… Kui vana sa siis praegu peaksid olema?

8. LIIGA PALJU VÕI LIIGA VÄHE MEIKI

Liiga tugev meik muudab täpselt samuti vanemaks nagu ka see, kui sa ei kanna üldse meiki. Küsi ilutöötajalt või stiilselt sõbrannalt nõu, mis sulle sobib ja mida sa peaksid kasutama, et nooruslik ning värske välja näha.

Allikas: About