1960te alguses läks Lagerfeld tööle Chloë juurde, kus ta sai vabad käed tuua välja vabalt langevad naiselikud valmisriiete kollektsioonid, mis hakkasid pakkuma konkurentsi couture´le. Tema 1972. aasta must-valge nutika viltuse diagonaallõikega kollektsioon tegi ta maailmakuulsaks.

Ta kavandas viimase kollektsiooni Chloële – mille peakunstnik on nüüd Stella McCartney – 1983. aastal, misjärel ta läks tööle Chaneli valmisriiete kollektsiooni direktorina. Sõjaeelset Chaneli ja kaasaegseid trende ühendavad kollektsioonid tõstsid kaubamärgi moemaailma tippu.

Lagerfeldi Chaneli-karjääri tipphetked on traditsioonilise lühikese jaki (box jacket) ühendamine teksast miniseelikuga 1991. aastal, klubikultuurist mõjutust saanud mustade keha katvate võrksukkade ühendamine strateegiliselt rindadele asetatud traditsioonilise Chaneli kameeliaga ning paeltega saabaste kombineerimine õhuliste zhorzhettseelikute ning nahkjakkidega.

Lagerfeld tõi oma kaubamärgi välja 1983. aastal. Tema nimi on sünonüümne oskusliku rätsepatöö, eredates värvides kampsunjakkide ja pehmete joontega kudumitega, mida tema nimetab “intellektuaalseks seksikuseks”. Kuigi ta on töötanud erinevates firmades, on ta säilitanud oma stiili ning individuaalsuse. Ta edu peitub suutlikkuses öelda midagi julget ning ta ei karda kunagi proovida midagi uut.