See on täiesti normaalne, kui sa komplimenditegijat tänad

Sageli kipuvad naised arvama, et komplimendi eest tänamine on midagi sellist, mis tegijale vale mulje jätab. Arvatakse, et siis manatakse pilt uhkest preilist, kes nina püsti käib ja ainult targutab. Vale puha! Sa oled ju ilusti riides selleks, et näha hea välja? Miks siis mitte tänada inimest, kes seda ka tähele paneb?

See on täiesti normaalne, kui sa end iseenda jaoks ilusaks teed

Enesehinnangu tõstmiseks tuleb ikka aeg-ajalt end natuke ehtida. Ja usu või ära usu, aga see on täiesti normaalne, et inimesed tahavad iseenda tuju tõstmiseks head välja näha. Miks peaks keegi üldse sellist asja häbenema?

See on täiesti normaalne, et sa kellegi teise jaoks end üles lööd

Lähed kohtingule? Muidugi löö end lille! Ja kui su kaaslane sind märkab ja sulle kiidusõnad lausub, siis täna teda selle eest! Su missioon läks täide. Ja see ei ole kuidagiviisi teesklemine või alavääristav, kui sa end kellegi teise jaoks ilusaks teha tahad. Pigem on see armas.

See on täiesti normaalne, kui sa komplimente naudid

Kui sa oled elus kunagi kellelegi komplimendi teinud, siis ilmselt tead, kui hea tunne on teise inimese päev paremaks teha. Samas aga, kui sulle kompliment tehakse, siis tunned end halvasti, kui seda naudid? Ole nüüd! Komplimente peabki nautima ja nendest indu saama, selleks ju neid tehaksegi.

See on täiesti normaalne, et sa tahad hea välja näha

Oled juba kaks kuud kaks tundi varem tõusnud, et hommikul jõusaali minna? Siis aga, kui keegi sinult küsib, kuidas sa küll nii hea välja näed, vastad, et sul pole aimugi? Miks? Pigem ole uhke selle üle, et sa kannad oma tervise ja välimuse eest hoolt. Ja näed, ka teised märkavad!

Allikas: Elite Daily