1. Vali õige puhastusvahend!

Õpi selgeks, mis tüüpi nahk sul on ja vali puhastaja sellele vastavalt. Vaht või geel sobivad rasusele nahale, kuiv nahk vajab toitvamat puhastajat. Iialgi ei tohiks kasutada tavalist seepi, mis tõmbab nahast viimsegi niiskuse välja!

2. Pese enne käed, siis nägu

Kõlab nagu õpetus lasteaialastele, kuid te ei kujuta ettegi, kui paljud naised selle lihtsa põhitõe vastu eksivad! Kui paned määrdunud käed oma näo vastu, ei saa nii nägu kui käed imekombel puhtaks, vaid kannad hoopis rohkem mustust õrnale näonahale! Seega esmalt käed seebiga KORRALIKULT puhtaks ja alles siis võid näo kallale asuda.

3. Hoolitse oma rätikute puhtuse eest

Kui kasutad näo puhastamiseks spetsiaalset rätikut, jälgi, et ka see oleks alati puhas. Pese seda iga kord pärast oma näo puhastamist või võta igal õhtul uus. Vastasel juhul kannad eilse mustuse oma nahale tagasi ja tulemus võib olla päris kole.

4. Vesi olgu soe

Näopesuvesi peaks olema käesoe, mitte liiga külm ega liiga kuum. Mõlemad äärmused teevad nahale liiga.

5. Koori mõõdukalt

Koorijaid võiksid kasutada maksimaalselt kaks, tugevamaid maksimaalselt kord nädalas. Ülekoorimine lõpeb mitte puhta naha, vaid katastroofiga.

6. Loputa nägu korralikult puhtaks

Meigieemaldus- või puhastusvahendijäägid, mida sa pole korralikult maha pesnud, hakkavad nahka kuivatama.

7. Igal hommikul ja õhtul!

Ilma igasuguste eranditeta — nägu tuleks pesta kaks korda päevas. Hommikul, et eemaldada bakterid ja mustus, mis öösel su padjast nahale imbub ja õhtul, et puhtana magama minna.

Allikas: Beautyhigh