Ajakiri Women’s Health küsis tuhandetelt ameeriklannadelt, kuidas nad oma kehasse suhtuvad. Ja nende tulemused on sellised:

Naised küll oskavad oma ilu hinnata…

Õnneks on iluideaalid muutuma hakanud ning enam ei ole kõige ihaldatum keha piitspeenikese vöökoha, suurte tisside ja pikkade jalgadega ebareaalne Barbie-keha. 66% vastanuist pidas end ilusaks ja 64% tunnistas, et kõige enesekindlamalt tunnevad nad end vahetult pärast treeningut.

…aga nad siiski ei suuda veel oma välimusega rahu sõlmida

57% naistest tahtis muuta oma tagumikku, jalgu, käsi ja kõhtu. Ainult üks protsent vastanuist oli oma välimusega nii rahul, et ei taha ühtegi osa ümber tuunida.

Paljudele meeldib kodus alasti olla

48% lugejatest armastab kodus paljalt ringi kõndida, aga kahjuks 52% ei tunne ennast isegi kodus alasti olles mugavalt ja pigem väldib seda.

Pea kõik soovivad kaalu langetada

84% naistest ei ole oma kaaluga rahul ja soovivad peenemad olla, ainult 16% ameeriklannadest on täiesti rahul sellega, millised nad praegu välja näevad.

Vanusest sõltub palju

44% lugejatest tunneb end oma kehas praegu paremini kui aasta tagasi. Miks? Kõige levinum põhjus oli: “Ma muutsin oma toitumist ja elustiili tervislikumaks”.”