Firma Two L(i)ps on välja tulnud revolutsioonilise tootega. Vulvamaskide tutvustuses seisab, et tegu on esimese aktiivsöe maskiga intiimpiirkonna jaoks. Toode sisaldab absoluutselt kõige tavalisemaid koostisosi, mida leidub ka igas näomaskis: aloe vera, vesi, süsi, hüaluroonhape jne.

Mask on muidugi spetsiaalselt vagiina järgi kujundatud ja see tuleb 15ks minutiks oma privaatpiirkonnale asetada, et toimeained saaksid “rahustada, puhastada, kirgastada ja niisutada”. Sest tundub, et naiste intiimpiirkond ei ole veel piisavalt särav ega kirgas….

Järelikult on sellise toote järele nõudlust ja vähemalt ei ole tegu mingi tervist kahjustava asjaga nagu tupeaurutus või kohviklistiir, aga tuletame siiski meelde, et tegelikult ei ole su intiimsetel kehaosadel tarvis mingit eritähelepanu ega hooldusi-hoolitsusi — tupp on isepuhastuv organ, mis ei vaja detoxit ega särava naha hooldust. Piisab pesemisest ja aluspükste vahetamisest, et seal allpool kõike korras hoida.

Igasugused maskid ja lisategevused, mis su tuppe erinevaid aineid sisse viivad (ja 15 minuti niiske kanga oma pükstes hoidmine garanteerib, et üht-teist jõuab ka su sisemusse), pigem ärritavad ja rikuvad PH-taset, nii et on üsna suur tõenäosus, et pärast maski tegemist on sul hoopis rohkem probleeme! Aga vähemalt ilus ja särav vulva!

Allikas: Marie Claire