Kott käes

Kui lähed mõnele pidulikumale üritusele, siis ei pruugi sul olla teist valikut, kuid naised, kes kannavad ka suuremõõtmelisi käekotte portfelli moodi ühes käes tõmbavad tähelepanu sellele, kui oluline on nende töökoht. Selline naine võtab oma karjääri väga tõsiselt ning neile meeldib, kui ka ümbritsevad inimesed seda mõistavad.

Kott käevangus


Teine populaarne viis oma käekotti ühest kohast teise transportida on käevangus kandmine. Naised, kes tänaval nii käivad, näitavad seeläbi, et nad saavad hakkama kõigega, mis neile ette tuleb — neil pole vaja kaht kätt, et eluraskustest läbi uhada. Selline kandmisviis sai alguse juba ajal, kui enamasti naised ise oma asju ei tassinud ning nende eest see ära tehti. Loomulikult võib põhjus peituda ka selles, et naine soovib oma uue ja kalli kotiga lihtsalt uhkeldada.

Õlakott: kotisang ja kott ühel pool


Naised, kes kannavad hoolt, et nende õlakott oleks kindlasi ühel küljel ja keha lähedal on pragmaatilised ja muretsevad suuremas jaos otstarbe mitte välimuse pärast. Naine, kes kannab oma kotti sel viisil, hindab vabadust olla hinnatud iseloomu, mitte iluasjade järgi.

Naised, kes kannavad oma õlakotti ühel keha küljel ja lasevad sel vabalt liikuda otsivad elust pigem praktilisi väärtuseid, kui sõltuvad ilu- ja nipsasjakestest.

Õlakott: kotisang risti üle keha

Naised, kes kannavad kotti sel moel ning hoiavad kotti ennast eespool, näitavad seeläbi oma temperamenti. Sellised naised on ka ettevaatlikud, häbelikud ja kaitsvad.

Naised, kes aga lükkavad koti selja taha ei muretse seepärast, millised nad just sel ajahetkel välja näevad. Neil on kiire elu ja liigseks põdemiseks aega ei jätku.

Pole kotti? Pole probleemi

Kui sa ei kannagi kotti, siis näitad sellega selgelt, et oled võimukas ja ilmselt ka padurikas. Keegi teine tegeleb sinu eest nii kõnede, kokkusaamiste kui ka muu sarnasega. Hästi elame!

Allikas: Daily Mail