L´Oreal Paris brändijuht Eestis Theresa Tarumi sõnul on sellel kevadel ja suvel tagasi enesekindlad, silmatorkavad, elavad ja säravad toonid. „Kevadsuvisel hooajal võib kombineerida värve kõikvõimalikes variatsioonides,“ lausus Tarum. „Huulemeigis on klassikalisele ja punasele lisandunud iseloomuga oranžid, fuksiaroosad, lillad ja loomulikud beežid toonid,“ loetles Tarum moevärve. "Värvirohke sensuaalne välimus viimistletakse värske ja loomuliku nude meigiga,“ lisas Tarum.

Tarumi sõnul on nii nagu iga uue trendivoolu puhul ka 2011. aasta kevadsuve värvitõlgenduses omamoodi vimka sees. „Värvikirevus pole märksõnaks ainult jumestuses, vaid lahutamatu tervik kogu moest ja stiilist,“ lisas ta. „Värvide kokkusobitamine ei ole enam juhuslik, vaid konkreetne vahend oma isikupära rõhutamiseks ning jõuliselt lükatakse ümber vaid ühe sobiva kleidi, huulepulga- ja juuksevärvitooni harjumus,“ lisas Tarum. Teisisõnu on moes kontrastid kõige otsesemas tähenduses ja nendega on lihtne oma välimust mänguliseks muuta.

Šikk argipäev

Jumestuskreemi märksõnadeks on värskus ja sära. Eelistada tasub jumestuskreemi, mis ühildub ideaalselt naha loomuliku tooniga ning katab täiuslikult. Tervisliku sära saab jumele lisada roosaka põsepunaga.

Silmameik peaks jääma heledamaks. Selleks võib hajutada silmalau liikuvale osale helebeeži tooni ning tupsuta seda ka silma sisenurkadesse. Nii saab pilk loomuliku ja kaunilt kumava sära. Piirjoone tekitamiseks võib kanda tumedamat tooni silma välisnurkadesse ning hajutada seda mööda ripsmepiiri sissepoole.

Kontrasti loomiseks on kevadsuvel 2011 esiplaanil huuled. Argipäeva kontekstis võib efekti luua lõõmava trendika oranžiga, mis muudab huuled rikkalikuks ja meelaks.

Saatuslikud hetked

Märksõnaks on võrgutavad huuled. Kõigi pilgud tõmbab kohe huultele lillakasroosa huulevärv, mis meenutab ahvatlevaid mahlaseid suvemarju. Vallutava ja kütkestava pilgu loomiseks on aluseks võltsripsme efektiga volüümi andev ja eraldav ripsmetušš. Silmameigis võib lisada silmalau liikuvale osale ning silma sisenurka helebeeži läiget. Pilgu veelgi intensiivsemaks muutmiseks võib tõmmata musta silmapliiatsiga kontuurjoone mööda ripsmete piiri. Viimaseks efektse silmameigi viimistuseks on soovitatav hajutada tumedamat tooni silmalau vaole kogu selle pikkuses ning alumise ripsmepiiri keskele.

Flirtiv loomulikkus

Naturaalne jume on kahtlemata kevadsuvel 2011 üks peamiseid meigisuundi. Selleks tasub kasutada naha loomuliku tooniga harmoneeruvat puudrit, mis katab veatult ning on naha vastu õrn.
Naturaalse silmameigi loomiseks tuleb kasutada pikendavat ja eraldavat ripsmetušši, mis loob täpse ja loomuliku tulemuse.
Loomuliku ja sensuaalse huulemeigi saab kerge vaevaga kasutades õrnroosa tooniga niisutavat huulepulka.

Glamuurne õhtu

Võrgutava jumestuse juures domineerivad taas huuled, mida saavutab näiteks küllusliku kärtspunase tooniga. Stilistilise harmoonia loomiseks on soovitatav värvida küüned huultega ühte tooni.

Silmameigis võib kasutada lummavamat kunstripsmete efekti tekitavat ripsmetušši, mis lisab ripsmetele pikkust, volüümi, silub ning koolutab. Silmameigis on soovitatav kanda lauvärvipaleti kõige heledamat tooni üle kogu silmalau, keskmist tooni silmalau vaole ning kõige tumedamat tooni ripsmete piirile. Silmadele sära andmiseks võib lisada pisut sära andvat tooni silma sisemisse nurka.

4. ja 5. märtsil toimub Viru Keskuse FIBITi moefestival, kus esitletakse rõivatrendide kõrval ka kevadist värvirevolutsiooni jumestuses.