Sa vajad vaid mõnda toodet: peitekreemi, jumet ühtlustavat näokreemi, silmalainerit või lauvärvi, põsepuna või päikesepuudrit ja huuleläiget.

  • Peitekreemi tupsuta õrnalt tumedamatele silmaalustele ja punetavatele kohtadele. Oleks hea, kui silmade alla minev peitekreem sisaldaks ka veidi valgustpeegeldavaid osakesi, mis aitavad hoobilt värskema mulje luua.
  • Kogu jume saad kaunilt ühtlaseks, kui kasutad toonivat ja niisutavat päevakreemi. Selleks sobivad kõige paremini BB-kreemid, mida on praegu saadaval väga laias valikus.
  • Silmade rõhutamiseks sobib suurepäraselt nii suitsune lauvärv kui silmapliiats või -lainer, millega saad oma pilgu kaunilt särama lüüa. Ära unusta reeglit, et ui kasutad lauvärvi või lainerit, peaks kindlasti kasutama ka ripsmetušši, kuid ripsmetušši ennast võib vabalt ka üksinda kasutada.
  • Põsepuna annab sulle kauni ja terve jume ja keegi ei saa aru, et oled just ärganud. Kui soovid, võid põsepuna asemel kasutada veidi päikesepuudrit, et vabaneda talviselt hallist olemisest. Ära unusta, et liiale ei tasu minna.
  • Kiire viimistlus huuleläikega ja oledki valmis!

Kui tahad, et sul hommikuti välimusele vähem aega kuluks, hoolitse ka selle eest, et su kulmud oleksid alati viimistletud ja miks mitte lasta ka oma ripsmed keemiliselt värvida? Ühtlasi, hoia kõik hommikuks vajalik ühes kohas käeulatuses, et sa ei peaks hommikul diivanipatjade vahelt silmapliiatsit otsima.