JUUKSED

1. Mõistlik oleks aeg-ajalt oma juuksehooldusvahendeid vahetada, sest see annab juustele vaheldust ja juuksed muutuvad vahetuse käigus säravamaks ja elujõulisemaks.

2. Enne palsami või juuksemaski kasutamist tasub juukseid rätikuga kuivatada, vett täis juuksekiudu ei saa muidu palsami või maski aktiivained imenduda. Kui palsam on peale kantud, võiks juuksed õrnalt läbi kammida — see aitab palsamil juustele ühtlaselt jaotuda.

3. Beebiõli — imeline nii kuivale nahale, lõhenenud juukseotstele, juukseseerumiks ja meigieemaldajaks.

4. Masseeri oma peanahka. See on üks efektiivsemaid ja ühtlasi ka mõnusamaid mooduseid juuksejuuri stimuleerida ja juuksekasvu kiirendada.

5. Kui tunned, et juuksed on muutunud hapraks ja kaotanud oma sära, võib põhjuseks olla vitamiinipuudus. Juuste elujõu taastamisele aitavad suuresti kaasa bioekstraktid ja mineraalained nagu hirsiekstrakt, aminohapped, vask, biotiin, tsink jne, mis on mitmete toodete koostisosade hulgas.

6. Paljud juuksehooldusvahendid, mis mõeldud just nõrga juuksekasvu ja juuste enneaegse väljalangemise vastu, sisaldavad kofeiini. See parandab peanaha verevarustust ja soodustab juuksejuure varustamist toitainetega.

KÜÜNED

1. Küünte tervise eest aitab hästi hoolt kanda neemipuu küüneõli, mis muudab küüned elastseks ja tugevaks. See sisaldab ka harilikku koldrohtu ja kummelit, mis toetab küünestruktuuri ning hooldab tundlikku, narmendavat ja põletikulist küünenahka.

2. Küünte närimise vastu aitab võidelda küünte närimisvastane lakk, mis on tehtud looduslike mõruainete baasil ja mille maitse kestab 24 tundi.

3. Painduvad, rabedad ja hoolitsemata küüned ei kaunista mitte kedagi. Saadaval on mitmeid bioloogiliselt aktiivsete ainete vitamiinikomplekse, mis sisaldavad olulisi vitamiine, mineraalaineid ja taimseid koostisosi naha, küünte ja juuste tervise parandamise jaoks.

Täpsema info toodete kohta leiad Iluteegi veebipoest!