Iga halvaga kaasneb hea ja selliste ebaõnnestumiste pluss on, et me saame naljakaid lugusid, mida teistega jagada. Pealegi, avastades näiteks, et su imeodavalt saadud küünelakk oli odav, sest ta ei kuiva mitte kunagi ära, saad sa ka oma sõpru ja tuttavaid edaspidi hoiatada ja teatud toodetest eemale hoida.

Lugejad kirjutasid meile oma suurimatest möödapanekust ilutoodetega, millest naljakamaid ja õpetlikumaid võite lugeda SIIT ja SIIT.

Palju õnne Maarja, Liis ja Kaili! Just teie olete võitnud maikuu Glamboxi täiesti tasuta! Võtame teiega peatselt ühendust! Võtame teiega peatselt ühendust!

Auhinnad värvikaimatele lugudele on seekord välja pannud Glambox!


Tegu on igakuise ilukarbikesega, kus on 6-8 testri-, mini- või täissuuruses ilutoodet. Enne karbi tellimist saab täita Glamboxi lehel iluankeedi, mis kindlustab, et iga karbikese kokkupanemisel arvestatakse saaja nahatüübi ja juuksevärviga — näiteks ükski brünett ei pea kartma, et ta saab blondidele juustele mõeldud šampooni.

Glambox on eriti hea neile, kes tahavad võimalikult palju erinevaid asju proovida, kuid ei soovi, raatsi või saa kõike täissuuruses osta ja oma kodu topsidesse-potsikutesse uputada. See on nagu väike üllatuskingitus igal kuul — sa ei tea täpselt, mis sind ees ootab, kuid tead, et saad igal kuul katsetada mitmeid uusi ilutooteid! Kui toode sulle endale ei sobi, saad pakkuda seda õele või sõbrannale, avardades nii ka teiste inimeste silmaringi selles kirjus ilumaailmas.

Kolm õnnelikku lugejat saavad maikuu Glamboxi täiesti tasuta!

Glambox korraldab tihti lahedaid auhinnamänge oma Facebooki lehel ja praegu on käimas ka suur kampaania, kus võimalik võita uus iPad 2!

Loe veel lähemalt: www.glambox.ee