1. Pigmendilaigud heledamaks!
Hõõru veidi kookosõli pigmendilaigule ja lase sel imenduda. Võid seda kasutada ja üleöö, kui tahad eriti tõhusat hooldust. Tulemuste nägemine võtab aega vaid paar nädalat.

2. Enneta ja kahanda venitusarme
Kasuta samamoodi nagu pigmendilaikude puhul — masseeri veidi õli soovitud aladele ja lase sel imenduda. Tulemuste nägemine võtab jällegi veidi aega, kuid kookosõli teeb venitusarmidega imesid, ühtlasi aitab neid ka ära hoida, seega lapseootele jäädes tasuks varakuld hakata end kookosõliga sisse määrima.

3.Silu kahuseid juukseotsi
Kui su juukseotsad näivad haprad ja katkevad, ravi neid piisakese kookosõliga, mida võib kasutada samamoodi, nagu ükskõik millist teist juukseõli. Kookosõliga võib teha ka juuksemaski, kuid hoolitse selle eest, et maski hiljem korralikult välja loputaksid. Maskitades tasuks veidi õli kanda ka juuksejuurte lähedale, sest kookosõlil on ka juuksekasvu stimuleeriv toime.

4. Tugevda küüsi
Mudi enne magamaminekut veidi kooksõli küüntele ja küünenahkadesse. Kookosõli toidab ja niisutab neid ja enne kui arugi saad, on su küüned tugevamad ja kõike muud kui tuhmid, samuti vabaned üsna kiirelt narmendavatest küünenahkadest.

5. Öökreemi asemel
Õli kasutamises tavalise kreemi asemel pole enam ammu midagi imelikku. Kookosõli on antibakteriaalne ning aitab võidelda ka põletikulisuse ja nakkustega, seega sobib see imeliselt kõigile, kes tahavad oma näonaha olukorda veidi parandada.

Allikas: allwomenstalk.com