Kui oled talvised suured allahindlused maha maganud või pole lihtsalt veel sobivat ja soodsat kleiti leidnud, siis on alati variant kiigata ka kleidilaenutuste poole. Päris õhtukleiti pole sealt ehk mõtet võtta — tundub aktusel veidi kohatu ja võib vahel väärt olla suisa mõna odavama uue kleidi hinda.

Küll aga leiab laenutustest ka sobivaid pidulikke rõivaid, millega võid aktusel ja järelpeol uhkeldada ning pärast kappi seismajätmise asemel tagasi viia.

Kui sul pakitseb aga hinges kindel soov lõpukleit endale ka järgmiste pidude tarvis koju soetada, siis võid ikkagi laenutustest abi saada. Nimelt pakuvad mitmed neist oma rõivaid ka müügiks, küll aga tunduvalt soodsama hinnaga.

Nii on võimalik osta kauneid kleite, mis on valminud laenutuse enda õmblejate kätetööna või ka tuntud firmade toodangut. Odavamaks teeb kleidi aga see, et teda on varem juba mitmeid kordi välja laenutatud. Siiski ei tasu karta, et pead sel juhul leppima juba võidunud ja kulunud rõivastega — pärast laenutamist tehakse kleidid taas korda ja puhtaks. Sellisel viisil on võimalik saada kauni, kuigi veidi kantud kleidi omanikuks.

Kui ka laenutustest abi ei saa, siis on veel veidi aega, et ise kangale käärid sisse lüüa ja sobiv riidetükk õmblusmasinal valmis vuristada.